Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z DeadZ

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczow.

Ostatni raz w DeadZ gralem w wakacje 2012? Pamietam ze gralo sie zajebiscie. Byl dobry antycheat. Niski loot rate w.miare i snajpa to byla rzadkość.

Po tym co ostatnio wyprawia sie w iss nie mam ochoty w nie grac a mam ochote bo wlanie skonczylem ogladac odc 1-8 sezonu 5 twd.

Czy ten emulator - DeadZ jeszcze wgle dziala? Bo na fb jakies newsy ciagle wrzucaja, strona jest, klienta pobrac niby mozna ale za to forum martwe. Nie mam najlepszego neta i nie chce tracic godziny zycia zeby sie przekonac czy ten emulator jest wgle online. Wiec podstawowe pytanie- co sie z nim teraz dzieje? Dziala, niedziala, upadl, reaktywuja, cos innego?

Jak dostane odp to beda kolejne pytania.

Ewebtualnie ktos moze polecic jakis fajny emulator z duza iloscia serverow, tylko colorado i zeby na azdym servie bylo te 20 graczy NO I NAJWAZNIEJSZE zeby server byl bardziej hard w sensie zeby o bron nie bylo tak mega latwo, snajpa to rar a nie ze tylko sie napierdala.

Pozdrawiam.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Witam forumowiczow.

Ostatni raz w DeadZ gralem w wakacje 2012? Pamietam ze gralo sie zajebiscie. Byl dobry antycheat. Niski loot rate w.miare i snajpa to byla rzadkość.

Po tym co ostatnio wyprawia sie w iss nie mam ochoty w nie grac a mam ochote bo wlanie skonczylem ogladac odc 1-8 sezonu 5 twd.

Czy ten emulator - DeadZ jeszcze wgle dziala? Bo na fb jakies newsy ciagle wrzucaja, strona jest, klienta pobrac niby mozna ale za to forum martwe. Nie mam najlepszego neta i nie chce tracic godziny zycia zeby sie przekonac czy ten emulator jest wgle online. Wiec podstawowe pytanie- co sie z nim teraz dzieje? Dziala, niedziala, upadl, reaktywuja, cos innego?

Jak dostane odp to beda kolejne pytania.

Ewebtualnie ktos moze polecic jakis fajny emulator z duza iloscia serverow, tylko colorado i zeby na azdym servie bylo te 20 graczy NO I NAJWAZNIEJSZE zeby server byl bardziej hard w sensie zeby o bron nie bylo tak mega latwo, snajpa to rar a nie ze tylko sie napierdala.

Pozdrawiam.

Podobno ma być niedługo dostępny,polecam czytać fb ich.

­

Opublikowano

"Coming Soon!" - na fanpage'u tyle jest powiedziane na temat daty premiery, ale wiadomo, że nad tym pracują, bo wrzucają tam jakieś informacyjne posty :) Z takich emulatorów które działają to jest InfectZ i nowy emulator który powstał w tym tygodniu a zwie się Life of the Dead. Natomiast w nich jest HIGH LOOT co cię zbytnio nie interesuje, więc jest jeszcze WarZombie, ale jak ja pobrałem to jakiegoś wirusa miałem, ale gra w to masa osób :P

Opublikowano

Ogółem to z tego co czytam na ich FB to moderatorzy i  jakiś clan Esports jak oni to tam napisali testują grę w celu wybicia wszystkich błędów z gry i wszystko zbliża się ku końcu czyli będziemy mogli za nie długo po grać i co najważniejsze za free 

+ dodali bardzo fajną rzeczy po śmierci nie musimy wchodzić do menu głównego bo nas od razu zrespi po  18 sekundach i będziemy  podczas tych 18 sekund wyciągnąć rzeczy z globala 

Ich filmik https://www.youtube.com/watch?v=R1WgenFT2S8oficjalny ... 

Opublikowano

18 sekund? Hmmm to trochę mało na zastanowienie się czego się chce wziąć z globala + jeszcze te 2 sekundowe komunikaty przy zabieraniu itemów "One moment please" :D

18 sekund widać na filmiku zobaczymy może zostanie to poprawione to tylko testy ... widać że się starają 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...