Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co chcecie widziec na tym serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Może trochę opisze nasz pomysł na serwer

Jest to 40 slotowy serwer na którym znajdują się (tymczasowo) 2 areny popularnej Minigry HungerGames

Przerobionej przez nas aby się lepiej grało ^^

Mamy już podstawy napisane i kilka pomysłów ale nie zdradzę ich bo konkurencja nie śpi :D

Ale mogę napisać że będą itemy stałe/jednorazowe wiec nie spamic

Potrzebujemy konstruktywne wypowiedzi bo być może serwer się wam spodoba i będziecie na nim spędzać godziny :3

Również poszukujemy YT (min 100 widzów)

Kontakt PW 

Sorry za prezentacje ale pisana na szybko

:*

Opublikowano

Sorry za prezentacje ale pisana na szybko

:*

To jest prezentacja? WOW! A tak do topica, tutaj nie ma sie o czym wypowiadac bo nic oprocz 40 slotow i 2 arenach nie napisaliscie... Noo genialne, ale jezeli chcesz zebym to konstruktywnie skomentowal to prosze.

Wedlug mnie tworzenie serwera MiniGames i zaczynanie od 2 aren do samego Hunger Games jest bezsensowne poniewaz nie przyciagniecie tym graczy, teraz ludzie patrza na ilosc, im czegos jest wiecej tym bardziej im sie to podoba, dajmy takie mc*c, 1500 slotow i 1200 zajete.

Przerobionej przez nas aby się lepiej grało ^^

To znaczy jak? Tak ze jest latwiej? Latwiej nie oznacza lepiej!

Mamy już podstawy napisane i kilka pomysłów ale nie zdradzę ich bo konkurencja nie śpi :D

Tak na prawde bez podania tego, niczym nie zablysniecie.

No to tyle ode mnie.

Taka moja opinia.

No to ja juz pojde, paaa!

Opublikowano

@SmilieS

To ma być przedstawienie pomysłu prezentacje poprawie dziś co do slotów to ma być mały serwer pamiętasz jak rozwijał się craftgames ? 10 aren na 10 serwerach

Z tym przerobieniem zle napisałem chodzi mi że przepisaliśmy tą minigre i jest ona zupełnie inna tylko od niej zaczerpnęliśmy inspiracje

Czekamy na dalsze komentarze :)

Opublikowano

Wg. Mnie serwer powinien poczekać na pieniądze. Czemu? Bo na 40 slotach nikt nie będzie grał w 2 minigry chyba ,że macie 3 serwery , 1 lobby (1-2 gb ram) i 2 serwery po 2,4 gb (tak aby było 24 graczy). P.S Też wiem jak się rozwinął craftgames xD

JEŻELI POMOGŁEM DAJ LAJKA :)

Opublikowano

@Kacperovsky jak na razie to ma być serwer z 1 minigame 2 areny dlaczego tak mało ?

jak zobaczę ze gracze będą na serwerze będzie nawet 100 aren  :)

Będą możne 3 areny możecie pisać po ile osób chcecie na  1 arenie 

Opublikowano

Tak hungergames to survival games ale ono jest nudne zbieranie skrzynek itp u nas bedziecue mogli kupowac itemy stale/jednorazowe rozwalac kazdy blok na calej mapie ale koniec spojlerowania ^^

Pisane z fona wiec przepraszam za jaki kolwiek "byk" :D

Opublikowano

@HARD_1337

Autorski tryb serwer na 100% wypali :)

raczej nie craftgames tylko minigames

a tak btw skywalls to jest rush tryb ukradziony z niemieckiego serwera falldown :)

Juz nie dlugo opisze wam jak serwer bedzie wygladal :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...