Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem gry .

mateo210102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wczoraj pobrałem sobie path of exile na steam i mam problem gdyż jak włączam gre pokazuje się ładowanie i nic dalej .

POMOCY ! ! !

Opublikowano

Ile czekałeś? Ja i paru znajomych mieliśmy podobny problem ale wystarczyło poczekać z 1-2min i gra się odpalała :P

Opublikowano

U mnie ładuje się gra około 5min. Komputer mam średniej jakości, ale to zależy od szczęścia. Każdy ma inaczej. Czasami wystarczy 10-15 sekund, a czasem trzeba kilka minut czekać.

ff83fc3f8c39186a.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gra jest specyficzna, długo się uruchamia, czym mniej RAM tym dłużej, minimalnie z tego co przetestowałem to 4GB na 64Bit i 3GB na 32-u.

Nie włączanie się gry przy założeniu że sprzęt nie posiada usterki, może być efektem zbyt słabej karty graficznej albo zbyt mocnych zaawansowanych ustawień graficznych w takim przypadku trzeba przestawić ustawienia gry na mniejsze. robimy to usuwając plik konfiguracyjny gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...