Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6k i postać pod L#...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

zaraz będę miał IP na postać za 6k (jeszcze 400 IP :D) i chciałbym dowiedzieć się, która z postaci wg. Was z tych które podam jest najlepsza z L#.

Nie piszcie innych postaci, jednego zdania - rozpiszcie czemu ta, a nie inna.

Głownie zainteresowałem się takimi postaciami:

Gnar - na niego chyba nie ma spoko skryptów?

Kalista - Kalista.exe od Helsinga? Carruje jak vayne i inni adc?

Draven - na marksmanie dobrze rzuca te Q, zbiera i wgl?

Jayce - tu chyba najbardziej myślałem nad tą postacią, ma rozbudowane możliwości - można iść topa, mida a nawet supporta, adc (jak się uprze ktoś - widziałem takich), duży ma dmg - Co sądzicie o nim?

Wiem, że za 6k jest Syndra, Yasuo, Jinx - ale te postacie mi się nie podobają. Wole postacie z których będę miał przyjemność z gry.

Tak więc, kogo z nich najbardziej polecacie?

PS. nie przenoście tego do wyboru championów, bo tam nikt się nie zna prawie... Btw. tu chodzi o to jaka postać ma dobrą synergie z L# a nie o championa po prostu :]

Opublikowano

Przyjemność z championa na L# żart tak ?a co do wyboru postaci  draven,kalista  jest bardzo dobry marksman działa git raczej łatwo wygrasz linie

Opublikowano

Przyjemność z championa na L# żart tak ?

Nie rozumiem? Chodzi mi o to, że taką Syndrą to nic nie robisz tylko trzymasz spacje i j*b, j*b combo wali i penty robi, a np. taką vayne to samemu sobie skacze na boki, odpalam ulta kiedy chce... Widze ze nie rozumiesz...

Nie kontynuuj tej rozmowy, bo to nie ma sensu :]

Edit: Wiecie co.. wsumie  chyba raczej draven zostaje, bo kalistą to support musi ogarniać z tym ultem i wgl..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...