Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wkurzające statusy na fb

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak was ale mnie krew zalewa jak widzę że

Asia..... ma złamane serce ;(

Jacek...... chory >_<

Magda...... szczęśliwa ;D

Ale kogo to k***a ja się pytam obchodzi?! Jak jesteście chorzy to leżcie w łóżku i wygrzewajcie się a nie siedzicie przed kompem na fb kwejku yt itp.

Albo te żałosne Ania.... zaręczona z Marcinem......

A mają 12-16 lat -_- a po miesiącu "rozwód".

Wiem że to gimbaza i wogóle ale chciałbym pogadać na ten temat i zobaczyć co wy o tym sądzicie.

Opublikowano

Nie wiem jak was ale mnie krew zalewa jak widzę że

Asia..... ma złamane serce ;(

Jacek...... chory >_<

Magda...... szczęśliwa ;D

Ale kogo to k***a ja się pytam obchodzi?! Jak jesteście chorzy to leżcie w łóżku i wygrzewajcie się a nie siedzicie przed kompem na fb kwejku yt itp.

Albo te żałosne Ania.... zaręczona z Marcinem......

A mają 12-16 lat -_- a po miesiącu "rozwód".

Wiem że to gimbaza i wogóle ale chciałbym pogadać na ten temat i zobaczyć co wy o tym sądzicie.

A co można o tej stronie powiedzieć? Jeden wielki syf dla pokolenia dzieci-zjebków :) takie czasy niestety, nic z tym nie zrobisz. 

Opublikowano

U mnie takich postów nie ma, może zdarzyło się kilka razy ale to sporadycznie i mi osobiście to nie przeszkadzało.

Opublikowano

U mnie takie posty się nie zdarzają więc jest okej. Gorsze od tych wszystkich statusów są te całe łańcuszki typu "lucky merry zje Cie w nocy jak nie wkleisz tego do 10 innych komentarzy" 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

jak widać jedynym problemem jest tu tylko autor postu który ma problem z nieczytaniem cudzych statusów.

NIE CHCESZ TO NIE CZYTAJ BO PRZECIEŻ WCALE NIE MUSISZ I KTO CI KARZE TO ROBIĆ !

sam się zgodziłeś i sam ustawiłeś by ci je pokazywało więc nie masz prawa się nawet wkurzać no chyba że na siebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wiem że to gimbaza i wogóle

Jak już chcesz strzelać, to nie do siebie.

Problem można rozwiązać w bardzo prosty sposób. Dwoma kliknięciami. Ale oczywiście lepiej jest narzekać i płakać, zamiast myśleć.

Bez_tytu_u.png

ㅈㅈ.

Opublikowano

Problem można rozwiązać w bardzo prosty sposób. Dwoma kliknięciami. Ale oczywiście lepiej jest narzekać i płakać, zamiast myśleć.

8427914197702951155278.png

nie działa, sprawdzałem na wielu serwisach, żeby pousuwać ich całe statusy i to nie działa mi, dalej widzę te publikacje

Opublikowano

nie działa, sprawdzałem na wielu serwisach, żeby pousuwać ich całe statusy i to nie działa mi, dalej widzę te publikacje

W takim razie napisz do supportu Fb, że masz "zbugowany" profil. U mnie ten sposób się sprawdza.

Jak nie chcesz widzieć statusów jakiegoś tam serwisu, to po prostu daj unlike. K***a, co za filozofia.

I pamiętaj, że to nie działa na reklamy.

ㅈㅈ.

Opublikowano

no mam czasem takie statusy ale to najczesciej od znajomych (płeć piękna) które mają po 15-17 lat xD chociaż ostatnio co mnie rozjebało, babka nie skończyła gimnazjum, w styczniu 19 lat, ZAPLANOWAŁA sobie dziecko ze swoim chłopakiem (y) 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ich sprawa.Po prostu się z tego śmiej albo miej to w d***e.Mnie to ani ziębi ani grzeje.

Opublikowano

Mi to nie przeszkadza bo można się dzięki takim ludziom pośmiać. Za parę lat im będzie głupio a Ty nadal patrząc na ich ryjki będziesz się głupio uśmiechał. 

Ale jak Ci przeszkadza to tak jak już ktoś mówił, albo nie czytaj albo usuń konto na Fb. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

8427914197702951155278.png

Przez to zjebałem sobie Facebooka i pokazuje dalej te gówna, a ze stron wiadomości już nie.

Opublikowano

jak widze ze ktos daje glupie posty to naciskam u niego nie obserwuj i tyle po temacie. ale u mnie zdarza sie to rzadko, z racji chyba ze 95% moich znjomych to osoby majace grubo ponad 20 lat. a takie zachowanie to u dzieciakow zaobserwować mozna tylko....

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jak dodajesz każdego kto Cię zaprasza, albo nawet sam to robisz to co się dziwisz. Masz pewnie 500 znajomych pewnie nawet z połową nie wymieniłeś słowa i jeszcze się denerwujesz o takie treści. Mam może 70 osób w znajomych, z każdą osobą mam mniejszy bądź większy kontakt i jest mi to wystarczające. A jak ktoś mi wysyła zaproszenie i nie znam, nie kojarzę to piszę wiadomość "Hej, znamy się?" i praktycznie nikt na to nie odpisuje, więc...

Znajomy - taki, którego się zna, nieobcy, bliski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...