Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg premium do 20 PLN?

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Churchil III polecam bardzo fajny czołg, dobrze zarabia i przyjemnie się nim gra. Max rzuca go na VI. Ma bardzo szybkostrzelne działo (110 penetracji) mi udało się zejść do 1,93s.

Opublikowano

Tak, Chruchill III polecam! Sam tym czołgiem jeżdzę. (Ja zbiłem czas przeładowania do 1,97s.) Jednak T-25, również dobry czołg. ;) Lekki, w miarę szybki, działo również szybkostrzelne.

Opublikowano

Z 5 tierów to tylko i wyłącznie skoda (t-25).

Nie, nie tylko i wyłącznie. Skoda ma mm do 7t, tragicznie się obraca, pancerz gorszy od churchilla, działo op nie jest.

Top: Wybierz churchilla, mam i polecam, ale na stocku (załoga poniżej 100%, bez wyposażenia) to istna tragedia. Bardzo wolny, tragiczna celność, rof słaby jak na ten DPS, po wymaksowaniu dopiero kosa.

Opublikowano

ja chyba tez kupie, glownie ze wzgledu na to ze jest promocja :D /temat do zamkniecia co do t-25 tez mysle czy to czy to ale glownie churchill :P szkoda troche ze to dzialo takie kiepkawe ale reszta podciąga. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...