Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać i informacje o ultiamte skinie

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostro, tak szybko po kaliście rek'sai nowy champ? Izuna - chyba kobieta? Oby człowiek, sexy :) Ciekaw jestem co to za ultimate skin będzie.

Opublikowano

Ostro, tak szybko po kaliście nowy champ? Izuna - chyba kobieta? Oby człowiek, sexy :) Ciekaw jestem co to za ultimate skin będzie.

Przecież wyszedł Reksai po kaliście ;o 

Co do tematu to nowa postać fajnie się zapowiada :) 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDestu Oj sorka, wszystko wina godziny :P Już mi się nawet nazwy mylą :D

Myślę, że podstać będzie na topa, lub support.

Opublikowano

Pojawi się burza, a także zrobi się ciemniej co pozwoli Izuna powalić jednego przeciwnika.

Błyskawice ? Burza ? Coś czuje, że będzie AP :D być może będzie miała jakieś powiązanie z Ao Shinem ? (burze itp) :ninja:

Opublikowano

Jak błyskawice, to pewnie jakiś nuker w stylu Annie :P

Według mnie za szybko wychodzą te postacie, trudno nadążyć za wszystkimi informacjami. Mam nadzieję, że to fake i tym razem dadzą trochę odsapnąć.

Opublikowano

Ja liczę jeszcze na zapowiedziane przez tego wieszcza wcześniej skórki i reworki (Debonair LB rito pls :3), a co do tempa wypuszczania champów - 6 w tym roku czyli jeden na dwa miesiące. Średnio, bo w praktyce ma się inaczej.

Może to być jakaś podszywka WhyRenektonWhy, ale informacje wydają mi się wiarygodne. Niech Izuna będzie mężczyzną, pls, bo choć lubię postacie żeńskie w Lolu to jest ich zdecydowanie więcej niż mężczyzn. Btw. burza = Ao Shin. :> Dwie postacie burzy - Ao i Izuna [+ Janna jest trochę Burzowa]

Ultimate Skin ma być podobno do Sony (DJ Sona), zobaczymy 10 stycznia (może).

Liczę że to prawda a nie fejk :) .

Opublikowano

Może i szybko wychodzą te postacie ale ostatnio żadne ciekawe postacie nie wyszły, ja się cieszę.

Opublikowano

Zaraz sie tu beda postacie z metina qrwa

Wojo Mental Top

Mid Dagger

Adc Archer

Supp Szamanka Smok

Jungla Wilkołak

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Zaraz sie tu beda postacie z metina qrwa

Wojo Mental Top

Mid Dagger

Adc Archer

Supp Szamanka Smok

Jungla Wilkołak

BODY NADAL BYŁBY BEZUŻYTECZNY

NAWET W LEAGUE OF LEGENDS

HAHAHAHHAHAA xD

xD

Opublikowano

524361419763204253751.jpg

To jest Izuna :)

Pozdrawiam Landiago 973701419763033253751.png

mangozjeby wypierdalać !

niech nazywają sobie jak chcą xD

Już tyle nazw było a i tak się przyczepią czy znajdą powiązanie

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...