Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gladiatuspvp.com - czy ktoś tam gra?

krzysiek0426

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gra ktoś może z was na gladiatuspvp.com? zacząłem trzy dni temu ale na globalu miałem sporo doświadczenia i jakoś lecę powoli o przodu. Szukam osób do wspólnej gry, gram na świecie 2 ale wiem, że 1,2,3 są połączone. Także jeśli ktoś z was gra na światach 1,2,3 to piszcie komenty, pw, posiadam ts'a. pozdro ;)

Opublikowano

Ja gram aktualnie na s1 Nick Therathor. Zacząłem dzisiaj jakieś 6 minut temu i staram się ogarnąć turecki interfejs, bo jakimś cudem nie mogę zmienić języka ;d

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Możesz zmienić język tak jak na globalu się zmienia, tylko musisz wyłączyć automatycznie tłumaczenie strony przez googla

Tak wiem, ale coś mi nie trybiło. Zmieniłem przeglądarkę na Operę i wszystko gra. Zacząłem od nowa na s1. Nick: NasteR. Napisz do mnie pw to się jakoś zgadamy na tS3 

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Ja z bratem gram na serwerze  ósmym i mogę go spokojnie polecić, jest bardzo podobny do tych pierwszych, też szybko się toczy rozgrywka. Jeżeli ktoś chciałby zagrać z nami to : Gildia - PolskaLiga, mój nick - OnlyNTF

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec czy sa jakiej inne lochy niz te z poczatku i czy inne mapy bo ciagle jestem w obozie bandytow i troche juz maly kasy bo duzzzzoooooo trzeba na trening a tylko po 7kk dostaje 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Raczej nie upadnie

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Założyłem postać na 1 servie czy ktoś tam jeszcze gra ? bo powiem szczerze 1.5mld na 100pkt siły czy innego badziewia robi się coraz trudniejsze ;p Jeśli jest jakaś oferta gildi dla mnie to w grze DonHavoc_il1 . Dzięki

postac27354jpg.png i ciagle rosnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...