Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

l# nie injectuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem l# wogole mi nie injectuje. Mam zaznaczone injectuj, używam najnowszej paczki H3h3ma i nic. Wczoraj działało normalnie dzisiaj nie injectuje

pomoże ktoś?

Opublikowano

odznaczałem i zaznaczałem w trakcie ładowania i nic. Nawet w trakcie ładowania się championów nie mam na górze napisu LeagueSharp a jakoś 2-3 dni temu miałem i skrypty się normalnie injectowały. Dodam też że używałem LSharpCleanera i nic. A F5 w grze nie działa, w sensie nic sie nie dzieje. Jakieś pomysły? podkreślam że 2-3 dni temu działało normalnie

pomoże ktoś?

dodam też że wyłączyłem to ustawienia kontroli użytkownika i dalej nie mam napisu LeagueSharp u góry w grze, skrypty dalej się nie injectują nawet jeśli je odznaczam i zaznaczam w czasie ładowania się postaci. A klikając F5 nic się nie dzieje.

Opublikowano

Spróbuj usnąć L# z komputera, a następnie pobierz raz jeszcze tą paczkę od heheszka :) 
Wydaje mi się, że może pomóc.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

pomoże ktos?

dodam iż na górze jest napisane Status: Updated i mimo to nie działa.

Dodam iż to problem ten pojawił się od kiedy Leaguesharp.Core oraz LeagueSharp (obydwa pliki z folderu system) się zupedjtowały. Wcześniej działało normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...