Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje Technik Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

MK3NBI6Y.png

1390827597-U173186.png

Witam wszystkich którzy zawitali do mojego tematu w którym chciałbym zaoferować swoją pomoc przy forach serwerowych.

Moje doświadczenie z forami internetowymi trwa już długi czas, od dawna zajmuję się forami internetowymi na których jestem Administratorem czy Moderatorem.

Jest tyle Administratorów którzy muszą zajmować się przygotowaniem serwera jak i forum ale mógłbym to ułatwić, fora internetowe to nie jest dla mnie nic nowego więc jestem odpowiednio przygotowany aby przygotować forum do pełnego funkcjonowania. Mogę edytować style na wysokim poziomie dzięki czemu mógłbym zrobić bardzo ładny styl pod serwer. Aktualnie pracuję na forum serwera SFGame ponieważ od jakiegoś czasu miałem przerwę z forami serwerowymi Metin2, przebywam również na forach nie związanych z tematyką gier na których nabywam wiele nowych ciekawych umiejętności.

Nie jestem typem osoby która jest nerwowa czy też nadpobudliwa, potrafię ustąpić i nie wchodzę w konflikty. Mam na imię Jacek i mam 16 lat, uczęszczam do 1 Technikum i dobrze dogaduję się ze starszymi osobami.

W czasie wolnym po zajęciach szkolnych dużo czasu spędzam na boisku grając w piłkę ze znajomymi.

Jeżeli chodzi o kontakt z moją osobą na temat powyższej sprawy proszę kontaktować się na GG:

img_icon_help_gg.png 51146275

UGBPHQ1B.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...