Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam problem z inicjowaniem programu w grze.

Usuwałem i instalowałem L# po kilka kroć.
Usuwałem pliki związane z programem z %appdata%.
Mam net framework 4.5.1.
W samym programie przeprowadzałem również aktualizację i kompilacje.

Jest włączona opcja injectuj.

Nie ma żadnego kontaktu w grze ani F5 ani F9.

Czy ktoś ma jakiś ciekawy pomysł?

Opublikowano

Tak myślę, że jakiś wpływ może mieć SP1 na win 7?

Czy jesteś pewna, że  LX-orbwalker, xSLx-Orbwalker, xSLx-Activator, CutomTS, WorstObwalker, SimpleLib nie mają wpływu na prawidłowe działanie mimo, że należą do Library?

Nie mogę znaleźć rozwiązania, to jest taka dziwna sprawa niby wszystko jest zrobione prawidło a jednak nie ma powiązania. L# krzyczał o custom game po odpaleniu niby się updateował. W grze w ekranie ładowania nie widnieje "zielone logo"- ok teraz może go nie być ale zaznaczam odznaczam injectuj (wczytywanie), F5 na respie i dalej nie ma reakcji, żadne skrypty i inne opcje np. zoom też nie działają. 

Opublikowano

Mówiłem, że robiłem. Inne pomysły? Widać, że jest więcej tego typu problemu i należy to wspólnie rozwiązać.

Opublikowano

Pobrałem obecną paczkę z downloader L# z tego forum od HeheheMa. Usuwam pliki z %appdata%. Ściągam plik o rozszerzeniu .rar- rozpakowywuję. Odpalam LeagueSharp.Loader.exe aktualizuję i inicjuję skrypty. Odpalam LoLa i customa. Wychodzę z gry odpalam kolejnego customa. Wciskam F5, F9 i shift. 0 reakcji a przecież powinno wyskoczyć menu ustawień Evadee albo chociaż wbudowane ułatwienia: range towerów.   

Robię coś źle??  Może ktoś widzi gdzieś błąd albo robił inaczej?

Opublikowano

Start > Uruchom > %%appdata%% > League Sharp usunąć cały folder , pobrać L od nowa , zainstalować na nową partycje lub na pulpit .

Jeżeli wciąż działać nie będzie , dać repair na lol'u i powinno działać .

Opublikowano

moze masz w ustawieniach nie wlaczone injectujXDD

Nie no bez przegięć wiadomo, że przejarana głowa, dziury w bani ale ok mówię sprawdzę. Sprawdzam, patrze nie no jest- widzę, świstek na injectuj. Włączyłem, choć pewnie włącza się automatycznie.

Start > Uruchom > %%appdata%% > League Sharp usunąć cały folder , pobrać L od nowa , zainstalować na nową partycje lub na pulpit .

Jeżeli wciąż działać nie będzie , dać repair na lol'u i powinno działać .

Co mają pliki bazowe Lola do LeagueSharpa? Injectuje przecież kod gry proces nie clienta?

Każdy pomysł dobry sprawdzę ;)

Opublikowano

No cóż niestety nie działa.   Skasowałem L# łącznie z appdata. Uruchomiłem client LoLa i opcje FIX. Po skończeniu analizowania LoLa zainstalowałem L# na zupełnie innej partycji. Nic nie pomogło.

Czy ktoś z osób, które miały ten sam problem znalazły rozwiązanie?

Może jakieś dalsze pomysły?

Opublikowano

1.Net framework, service packi i inne rzeczy potrzebne do uruchomienia sharpa wgrane?

2. Wcześniej działał sharp? w sensie przed aktualizacją tą która zajęła tyle czasu ?

3. Próbowaliście pobierac paczkę z oficjalnego forum sharpa, czy tylko tą od HeheM?

Sugerujecie do góry, że to biblioteka przeszkadza, myślę, że nie, co prawda u mnie jest ona zaktualizowana do wersji takiej jakiej ma być, bez compilling eroru, ale po nazwie można wywnioskować iż jest to biblioteka odpowiedzialna za orbwalking, spróbujcie może w takim razie odpalić samo evade, bez żadnego innego skryptu i spróbować dać f5 w grze.

­345mulx.jpg

Opublikowano

1.Net framework, service packi i inne rzeczy potrzebne do uruchomienia sharpa wgrane?

2. Wcześniej działał sharp? w sensie przed aktualizacją tą która zajęła tyle czasu ?

3. Próbowaliście pobierac paczkę z oficjalnego forum sharpa, czy tylko tą od HeheM?

Sugerujecie do góry, że to biblioteka przeszkadza, myślę, że nie, co prawda u mnie jest ona zaktualizowana do wersji takiej jakiej ma być, bez compilling eroru, ale po nazwie można wywnioskować iż jest to biblioteka odpowiedzialna za orbwalking, spróbujcie może w takim razie odpalić samo evade, bez żadnego innego skryptu i spróbować dać f5 w grze.

1. tak łącznie z DirectX

2. nie, próbuje od przedwczoraj tj. 27.12

3. tylko od hehema

//edit:

Testowałem L# z oficjalnej strony jednak musiałem dać config.xml od HeheheMa, usunałem wszystkie skrypty i zostawiłem tylko Evade i nic. Nadal nie injectuje, żadnego napisu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...