Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam konto za darmo NFS World.

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam jeżeli tutaj nie można oddawać kont albo robi to się w dziale giełda. Proszę o przeniesienie jeśli się pomyliłem.

Mam do oddania konto, które znajduję się na serwerze Apex. Posiada one sam samochód Pagani Zonda Cinque. Tylko ten samochód, na tym koncie nie gram od lat, ma z 2 lub 3 level więc po prostu nic nim nie grałem. Z 2 lata temu chciało się rozkręcić biznes, a mianowicie kupuję na promocji 50% samochód gdzie kosztowałby tak 60 zł smsem normalnie za 30 zł i po kilku miesiącach je sprzedaje z e mailem zarabiając 30 zł(WOW). Konto oczywiście daje z e mailem niestety nie wiem jak zmienić e mail na inny więc liczę na Waszą pomoc przy oddawaniu konta. Na koncie nigdy nie był używany bot ani nic z tych rzeczy, tak jak wspominałem konto jest jak nowe zrobione tylko z bardzo dobrym autkiem:) Kontakt możecie uzyskać pisząc na PW tutaj ale jednak wolałbym na GG 24166511 bo tam mnie złapiecie szybciej. Napiszcie dlaczego należy Ci się bardziej konto niż komuś innemu, nie dam jakiemuś dzieciakowi, który pojeździ kilka tygodni i zostawi konto. 

Mam jeszcze konto na prawdę dobre, samochodami za walutę premium. Lamborghini Aventador wymaksowany, świetnie stuningowany (mogę dać zdjęcia), Toyota mr2 itd. Więcej info na GG/PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...