Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet Graficzny

Helperr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tablet jak tablet ;-; jak dla mnie znaczenia nie ma czy gram na ultra drogim czy na ławce patykiem ;p

Zależy od Ciebie czy wolisz lekkie czy ciężkie peny wielki czy mały obszar na tablecie podczas gry itp

Zazwyczaj kupując w sklepach typu MediaMarkt masz prawo sprawdzić tablet wtedy oni dają CI kompa a Ty sprawdzasz czy taki Ci pasuje :)

TEMAT

Opublikowano

Powód dla którego nie chce Wacomów to moje 2 poprzednie tablety które przestawały chodzić z niewiadomo jakiego powodu. Tablet już wybrałem :D

Opublikowano

Ja wacoma używałem w szkole i w domu i nie miałem z nimi żadnych problemów. Trzeba było oddać na reklamację... Chyba, że kupiłeś z jakiegoś niewiadomego źródła, to nie ma się co dziwić, że przestają chodzić. Mój tablet był używany około 20h tygodniowo w szkole+w domu wszystko nim robiłem, nawet w minecrafta grałem... I po roku użytkowania odkleiła mi się stópka... I wtyk od kabla się starł i siedział luźno w gnieździe.

Opublikowano

Ja wacoma używałem w szkole i w domu i nie miałem z nimi żadnych problemów. Trzeba było oddać na reklamację... Chyba, że kupiłeś z jakiegoś niewiadomego źródła, to nie ma się co dziwić, że przestają chodzić. Mój tablet był używany około 20h tygodniowo w szkole+w domu wszystko nim robiłem, nawet w minecrafta grałem... I po roku użytkowania odkleiła mi się stópka... I wtyk od kabla się starł i siedział luźno w gnieździe.

Mam pytanie odnośnie tyvh tabletów. Bo jak sie kupuje tablet to jest w nim piórko. A widziałem, że są również jakieś wkłady do tych piórek. Je też trzeba mieć? O co  w ogóle z tym chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...