Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Pytanie do moderatorów OSU i Global Administracji !

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanko dotyczące działu osu! czy można zrobić jak np. na Minecraft, Metin, DOTA czy inych

działach u nas poddział czyli jak na

Minecraft są poddziały

Publikacja Serverów

Poradniki

itp itd

to czy u nas można stworzyć takie jak :

1. Wyniki z Gry

2. Osu!Standart

3. Osu!Taiko

4. Osu!Mania

5. Osu!CTB

jest to propozycja ale fajnie jakby były działy gdzie można się pochwalić swoim wynikiem z mapy albo popytać w

dobrym dziale o problem i iine rzeczy :)

TEMAT

Opublikowano

Na razie dział jest mały, więc nie widzę potrzeby wprowadzania tutaj innych subfor. Zwróć uwagę na wielkość działów i zastanów się czy jest sens.

Opublikowano

Czyli po rozkręceniu forum można by zastosować owy pomysł ?

Jak dział się rozwinie pod względem aktywności, to nie widzę większych przeciwwskazań. ;-) Na razie nie mamy tu o czym rozmawiać.

Opublikowano

Na razie dział jest mały, więc nie widzę potrzeby wprowadzania tutaj innych subfor. Zwróć uwagę na wielkość działów i zastanów się czy jest sens.

f

Opublikowano

Szczerze, nawet jakby się rozwinął to byłoby bezsensowne, trybów jest dużo, ale większość i tak gra na standardowym ;c

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Szczerze, nawet jakby się rozwinął to byłoby bezsensowne, trybów jest dużo, ale większość i tak gra na standardowym ;c

Chodzi mi o to w tych trybach żeby jedynie w nich dodawać np. skórki wyniki z danego trybu :) żeby nie mieszać taiko z manią

TEMAT

Opublikowano

­

Opublikowano

Hehe rozkręciło się to :D

Ok temat można już zamknąć :D (chyba wypowiedzieli się już wszyscy z forum hehe )

Ok więc proszę o zamknięcie tematu dostałem zadowalającą mnie odpowieź :)

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...