Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką w "slow motion"

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tą grą grałem w to 1 raz ale nie zaskoczyło z powodu myszki ;/ miałem ustawianą ją na maxa średnio itp ale na każdym z tych ustawień myszka jeździ taka uśpiona powoli a przy moim zatrzymaniu ręką myszka jakby zwalniała i wtedy się zatrzymuje ;/ ... Coś podobnego jak w Minecrafcie w trybie ZOOM identycznie myszka działa jest na to jakiś sposób ?

TEMAT

Opublikowano

Przeszukałem pół społeczności Unturned na steamie i nikt nie miał takiego problemu. Masz możliwość podłączenia innej myszy, by sprawdzić czy błąd będzie się powtarzał? 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dziwne, ale ja na telefonie (Xperia M) miałem kilka problemów z grami na Unity. W Ravensword: Shadowlands bardzo trudno się przesuwało kamerę, dodatkowo po naciśnięciu przycisku akcji ciągle wyczuwał palec i cośtam miżdrzył. Może to ma z tym coś wspólnego? Sprawdź z Unturned 2.0. Jeśli problem wciąż występuje to nwm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...