Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zmianą Maila

Dironixu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przypomniałem sobie że mam konto do minecrafta, jednakże dawno z niego nie korzystałem konto się "zakurzyło" i praktycznie o nim zapomniałem. Chciałem sobie je "odświeżyć" i zmienić maila, ale niestety nie mogę ponieważ moje konto na Gmailu zostało skasowane. Gdy się loguję na owe konto dostaję taki komunikat: "Google Account disabled due to suspicious activity" 

Próbowałem ponownie utworzyć konto o tym samym mailu, no ale niestety nie da się, ponieważ jak Gmail twierdzi ono dalej istnieje. Mniej-więcej pamiętam pytanie pomocnicze, hasło, login. Gdzie mogę napisać do supportu żeby mi oni zmienili maila? Dodam że konto ma z 2/3 lata i gift codu nie mam, ponieważ kupowałem gift code na allegro. Pozdrawiam, i czekam na pomoc.

ZBIERAM ---

Opublikowano

Jeśli formularz pomagający przypomnieć hasło nie pomaga to oni tym bardziej Ci nie pomogą.

Nie mogą udzielać takich informacji jak login czy hasło. 

Nie ma sensu pisać do supporta jeśli nie pamiętasz hasła a formularz Ci nie pomógł 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Możesz w każdej chwili napisać do Supportu w celu odzyskania Twojego konta, ale będzie ciężko, ponieważ nie posiadasz tych informacji co podał użytkownik wyżej. Napisz do tego Supportu, ale pamiętaj, że będziesz musiał im podać wszystkie informacje dotyczące Twojego konta, inaczej konta nie odzyskasz. 

Opublikowano

Możesz w każdej chwili napisać do Supportu, w celu odzyskania Twojego konta, ale będzie ciężko, ponieważ nie posiadasz tych informacji co podał użytkownik wyżej. Napisz do tego Supportu, ale pamiętaj, że będziesz musiał im podać wszystkie informacje dotyczące Twojego konta, inaczej konta nie odzyskasz. 

Najlepiej jak napisze w języku angielskim i to nie za pomocą google translatora  : ) 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Hasło mogę zmieniać, login znam. Wszystko mam do tego konta. Jednak gmaila mi skasowali z powodu długiej nie aktywności, i na stronie mojangu nie mogę zmienić maila ponieważ gdy klikam coś w stylu "Change e-mail" wysyłają mi link na maila tego na które jest zarejestrowane konto minecraft(a konto gmail mam przecież skasowane) Więc jak zrobić?

ZBIERAM ---

Opublikowano

Napisz do do supportu gmail i mojang

Ale raczej najpierw do gmail bo jak napiszesz że miałes takie konto

do mojang to cie raczej zignorują bo nie masz dowodów :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...