Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyJinx czy Marksman? Szybka odp!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest lepsze? EasyJinx czy marksman? Prosze o szybko odp bo jestem w champselect

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Mi nie zbugsplatowal xD NArazie zagralem jinx na jakis noob bot lane i 20/4 skonczylem. Mialem easyJinx i baseulta. TO jak? Marksman gorszy? na nim nie testowalem bo ide spac x)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Mi nie zbugsplatowal xD NArazie zagralem jinx na jakis noob bot lane i 20/4 skonczylem. Mialem easyJinx i baseulta. TO jak? Marksman gorszy? na nim nie testowalem bo ide spac x)

to dziwne bo niedawno na jodu stronie kazdy marudzil ze bugsplaty wystepuja przy tym. no nic, gj :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

to dziwne bo niedawno na jodu stronie kazdy marudzil ze bugsplaty wystepuja przy tym. no nic, gj :)

Od 5 godzin BaseUlt3 działa poprawnie.

EasyJinx > Marksman

QUhIR7.png

Opublikowano

Kolejny raz chciałbym na przyszłość, aby każdy pamiętał i nie zakładał nie potrzebnych postów. Na forum widnieją magiczne dla wielu tematy, które są podczepione. I jest tam m.in. ten: http://www.mpcforum.pl/topic/1309751-spis-skryptow-co-robia-ktory-lepszy/Zapraszam serdecznie, aby nie było nie potrzebnego spamu następnym razem.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...