Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zwiedzanie całkiem nowego królestwa Riano (żółci).

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiedzanie całkiem nowego królestwa Riano (żółci). Zapraszam do oglądania :)

@Edit

Co do hejtów, które pewnie będą :D

1) Filmik z głosem robiłem pierwszy raz, mówienie do komputera i samego siebie jest dziwną sprawą :D

2) Filmik trwa 18 minut, bo opowiadałem o wszystkim co może być na serwerze (kolejne są przyśpieszone i krótsze)

Tym którym się spodoba polecam, aby zasubskrybować mój kanał :P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Bardzo ładnie, props. 

Odpowiednikiem riano będzie?

Riano jest dawnym starym chunjo (żółci) :)

Samo rozłożenie mapy nie najgorsze jednak tekstury to qpa.

Dziękuję !

Opublikowano

Tekstury źle nałożone, teren dziwnie zrobiony oraz modele to samo. Jedynie co jest w miarę dobrze zrobione to samo ułożenie miej więcej terenu, po prostu na minimapie dobrze wygląda. Oglądałem resztę królestw i to żółte jedynie dobrze wygląda. Zanim zaczniesz prezentować mapy to może skończ je robić?

Ale serio awatar na MPC masz spoko sygna też spoko myślałem że jakiś profesjonalny serwer no ale niestety się zawiodłem.

Zrobił byś tak z 3/4 mapy przed tym jak zaczniesz robić mapy na których będą grać ludzie.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Tekstury źle nałożone, teren dziwnie zrobiony oraz modele to samo. Jedynie co jest w miarę dobrze zrobione to samo ułożenie miej więcej terenu, po prostu na minimapie dobrze wygląda. Oglądałem resztę królestw i to żółte jedynie dobrze wygląda. Zanim zaczniesz prezentować mapy to może skończ je robić?

Ale serio awatar na MPC masz spoko sygna też spoko myślałem że jakiś profesjonalny serwer no ale niestety się zawiodłem.

Zrobił byś tak z 3/4 mapy przed tym jak zaczniesz robić mapy na których będą grać ludzie.

Tekstury są dobrze nałożone, teren też jest dobrze zrobiony, bo jakbyś nie wiedział to ja tę mapę robiłem i robiłem ją tak jak chciałem :) Jak chciałeś to mogłeś mi napisać na gg to może wykorzystałbym i Twój pomysł, ale niestety tego nie zrobiłeś ;c, modele ? Modele są standardowe, co Ci nie pasuje w nich ułożeniu o.O ? A wpadłeś na pomysł, że mapa może być edytowana po filmie, bo może się znaleźć jakiś problem na niej i będzie wymagać poprawki ? Lub dodać coś co poprawi grę na serwerze ? I tak, będzie to serwer dobrze zrobiony.

Opublikowano

Zamieniłeś dobre mapy z globala na syfne własne. Nikt nigdy jeszcze nie zrobił lepszych m1 od ymir'a. Obiekty są dziwnie ustawione np. te zbroje w których się zablokowałeś albo ta duża zagdroda dla koni. To nie jest realistyczne i dodatkowe nie funkcjonalne. Najlepiej prezentują to te zbroje w których się zbloczyłeś a wystarczyło ustawić tam strefę w której nie można się poruszać. Tak czy inaczej słabo to wgląda i nie zamierzam tam grać. Serwer nieprzemyślany zapewne pod chajs. Polecam tym którzy mają za dużo pieniędzy i lubią marnować czas. Mapa by była naprawdę dobra gdybyś popracował nad szczegółami, dokładnie przetestował (Tutaj mówię o mostach które są zatopione w terenie i źle dopasowane oraz innych błędach) i poświęcił na to więcej czasu niż marne 2/3 godziny. Może ludziom się podobać ale oni chyba nigdy dobrej mapy na oczy nie widzieli. (Albo mają coś z oczami nie wnikam w to) Jeżeli chesz to popraw tą mapę, może wtedy odzyskasz szacunek poważnych osób. Lubię płakać w postach dotyczących prac nad serwerem/mapą itd. więc proszę nie komentuj tego.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

Zamieniłeś dobre mapy z globala na syfne własne. Nikt nigdy jeszcze nie zrobił lepszych m1 od ymir'a. Obiekty są dziwnie ustawione np. te zbroje w których się zablokowałeś albo ta duża zagdroda dla koni. To nie jest realistyczne i dodatkowe nie funkcjonalne. Najlepiej prezentują to te zbroje w których się zbloczyłeś a wystarczyło ustawić tam strefę w której nie można się poruszać. Tak czy inaczej słabo to wgląda i nie zamierzam tam grać. Serwer nieprzemyślany zapewne pod chajs. Polecam tym którzy mają za dużo pieniędzy i lubią marnować czas. Mapa by była naprawdę dobra gdybyś popracował nad szczegółami, dokładnie przetestował (Tutaj mówię o mostach które są zatopione w terenie i źle dopasowane oraz innych błędach) i poświęcił na to więcej czasu niż marne 2/3 godziny. Może ludziom się podobać ale oni chyba nigdy dobrej mapy na oczy nie widzieli. (Albo mają coś z oczami nie wnikam w to) Jeżeli chesz to popraw tą mapę, może wtedy odzyskasz szacunek poważnych osób. Lubię płakać w postach dotyczących prac nad serwerem/mapą itd. więc proszę nie komentuj tego.

Jeżeli myślisz, że mapa była robiona 2/3h, to nie powinieneś wgl się na jej temat wypowiadać :) I dodatkowo mówisz o szczegółach, to ymir zablokował te, które ja właśnie je odblokowałem, więc jeżeli też piszesz o szczegółach to przemyśl to lepiej. 

@Edit

Wiem, że mapa nie jest tak dobra jak ymira, bo sam to wiem. Ciężko jest im dorównać w pojedynkę. Zwłaszcza gdy chce się robić kilka map. 

Jednak jest to nowa mapa, na pewno będzie jakieś to "przeżycie" znaleźć się na całkiem nowym M1, niż granie po raz tysięczny na innym serwerze z tymi samymi mapami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...