Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lumia vs MyPhone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, siemanko to znowu ja ;P tak ... Ostatnie zapytanie z mojej strony ... 

Który z tych sobie wybrać i dlaczego ?

http://allegro.pl/czarny-smartfon-myphone-fun-3-dualsim-5mpx-zestaw-i4904510660.html
http://allegro.pl/nokia-lumia-520-czarna-pl-bez-sim-fv23-i4931232830.html

Podobno myphone jest podrabiany ?? nie wiem tak mi brat mówił ale najbardziej zależy mi na waszej opini. Liczę na was i za pomocne odpowiedzi nagradzam + :)

Opublikowano

wiadomo, nokia sprawdzona, itp ale ja bym wzial tego myphone z tego wzgledu ze wole cos gorszego z andkiem niz dobry tel bez niego. poza tym wydaje mi sie ze ten myphone ma lepszy "sprzęt".

Opublikowano

Lumia 520 mam, i nie sprawia problemów. A MyPhone, no cóż, nie jest to jakaś solidna firma, no ale nie miałem styczności z tym telefonem więc nie wiem

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zależy mi też żeby głośno było i wyraźnie słychać dźwięki ( jak słucham muzyki ) UP Na Niuni głośno chodzą nutki ? :)

Opublikowano

Windows phone to największy badziew jaki mógł wyjść, jest wiele tematów i dyskusji na ten temat, i każdy użytkownik praktycznie odradza tego badziewnego systemu.

Dla mnie tak samo mógł by być nawet kalkulator z androidem to bym go wybrał niż najnowsza nokia z windows phone.

Opublikowano

Windows phone to największy badziew jaki mógł wyjść, jest wiele tematów i dyskusji na ten temat, i każdy użytkownik praktycznie odradza tego badziewnego systemu.

Dla mnie tak samo mógł by być nawet kalkulator z androidem to bym go wybrał niż najnowsza nokia z windows phone.

link do tych wypowiedzi mógłbyś dać ?

Opublikowano

Zależy mi też żeby głośno było i wyraźnie słychać dźwięki ( jak słucham muzyki ) UP Na Niuni głośno chodzą nutki ? :)

No przyznam, że jest całkiem głośny, ale za to nie wyraźny dźwięk

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tu jest nawet ogólna recenzja ze ze strony serwisu tesującego smartfony.

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/przesiadka-z-androida-na-windows-phone.html

Tak więc takie wypowiedzi jak:

Winows Phone większość chmur nie działa z tym systemem

Windows Phone wciąż nie jest zbyt popularną platformą.

Google nie tworzy swoich kluczowych aplikacji pod Windows Phone

Różnorodność aplikacji pisanych pod Windows Phone jest coraz większa, ale daleko mu do Androida

Więc to i dalej... daje wiele do życzenia dla tego systemu.

Jedyna zaleta to taka że nie występują wirusy na windows phone, ale co się dziwić porównując PC a Pegazusa na Pegazusie też nie występowały.

Opublikowano

Ja użytkuje od sierpnia myPhone Cube. Sprzętowo jest dosyć podobny do Fun 3. Nie mogę na niego narzekać, wydajnościowo oceniłbym go na bardzo dobrze. Przyzwoity układ graficzny i procesor. Wybrałbym Fun 3 na Twoim miejscu :)

53617914622311377282.png

Sygnatura by KarMixx

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...