Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję paczki ze skryptami i libami które działają po najnowszym update. Nie chcę tej przypiętej bo tam są po 3 skrypty do danej postaci np annie, a brakuje tam np najlepszego do riven(kurisu). Proszę kogoś o skan i link do paczki z max 2 działającymi skryptami na postać + evadee i marksman  :) dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

kurw... jakie to trzeba mieć niedojebanie mózgowe aby napisać takie coś... Pisze w drugim zdaniu, że nie chce tej podpiętej ale oczywiście jakiś as, wujek dobra rada, pomysłowy k***a Dobromił musiał zaproponować paczkę od hehema.

// a co do tematu to jutro mogę Ci wysłać swoją paczkę którą składałem tylko i wyłącznie pod siebie.. może Ci się spodoba.

x

Opublikowano

właśnie coś tak patrze że Hehem tą podpiętą zrobił  xD

mam tą od hehema ale tam aktualnie ponad połowa skryptów robi mi bugsplata, sLnLn  a ty jakiej używasz?

////////////////

o której mniej więcej?

Opublikowano

a co tam masz, najbardziej chodzi mi o cassio, evadee, marksman, yasuo, riven, nasus, lee, jakis activator/autosmite, awerness, kassadin, kata, ahri ;D

Opublikowano

właśnie coś tak patrze że Hehem tą podpiętą zrobił  xD

mam tą od hehema ale tam aktualnie ponad połowa skryptów robi mi bugsplata, sLnLn  a ty jakiej używasz?

////////////////

o której mniej więcej?

W 5 minut udało Ci się sprawdzić "ponad połowę skryptów"? 

Please teach me master.

QUhIR7.png

Opublikowano

srawdzam ją praktycznie od update'u

A wiesz może, że paczka jest stale update'owana ?

I prawie wszystkie wymienione przez Ciebie skrypty na postacie, znajdują się w mojej paczce ?

cassio, evade, marksman, yasuo, riven, nasus, lee, jakis activator/autosmite, awerness, kassadin, kata, ahri

QUhIR7.png

Opublikowano

paczka wg mnie jest potrzebna, jest tam wielka ilosc smieciowych skryptow. Zamiast instalowac np po 4x skrypty do jednej postaci wystarczy wybrac ten najlepszy, wszystko wtedy wyglada przejrzysciej. jesli chcesz miec najlepsze dzialajace skrypty wbij na forum jodusa.

Opublikowano

A wiesz może, że paczka jest stale update'owana ?

I prawie wszystkie wymienione przez Ciebie skrypty na postacie, znajdują się w mojej paczce ?

cassio, evade, marksman, yasuo, riven, nasus, lee, jakis activator/autosmite, awerness, kassadin, kata, ahri

cassio wywala mi bugsplata, evadee mam i działa marksman też riven too lee też katy nie widziałem :D skoro tak mówisz to zaraz postaram sié to zrobic ;) co nie zmienia faktu, ze po tyle skryptów do jednej postaci jest nie potrzebne bo ktos zielony(taki jak ja) nie bédzie wiedzial o co biega

Opublikowano

cassio wywala mi bugsplata, evadee mam i działa marksman też riven too lee też katy nie widziałem :D skoro tak mówisz to zaraz postaram sié to zrobic ;) co nie zmienia faktu, ze po tyle skryptów do jednej postaci jest nie potrzebne bo ktos zielony(taki jak ja) nie bédzie wiedzial o co biega

Chyba po to powstał spis..

DevCassio działa na 100%.

Katarina znajduje się w xSaliceReligionAIO, zakładka "paczka skryptów".

QUhIR7.png

Opublikowano

Mógłbyś mi dokładniej wytłumaczyć jakie skrypty znajdują się w tych paczkach? np suport BlitzDatgrab tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...