Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyjmę stanowisko GM/CM/GA/TUT/MOD FORUM, czy inne!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na samym początku kilka zdań o sobie.

Nazywam się Mateusz i mam 17 lat(18 kończę w Marcu).Jestem miłą, spokojną oraz ogarniętą osobą.Mieszkam w niewielkim miasteczku obok stolicy Polski - Warszawy.Interesuje się sportem, a w szczególności piłką nożną oraz informatyką i gastronomią.Na co dzień uczęszczam do II klasy Technikum Gastronomicznego.W chwili wolnej lubię grać na komputerze, spotykać się z dziewczyną oraz słuchać muzyki.

Imię: Mateusz.

Data urodzenia: 24.03.1997r.

Miejsce zamieszkania: okolice Warszawy.

Zainteresowania: Moim głównym zainteresowaniem jest sport, a w sczególności piłka noża.Aktualnie gram w klubie, gdzie dalej rozwijam swoje umiejętności.Innym zainteresowaniem jest słuchanie muzyki.

Coś o sobie: Jestem miłą, spokojną oraz ogarniętą osobą.Umiem dogadać się z innymi ludźmi, nie rozpoczynam żadnych kłótni, a gdy to się zdarzy - jak najszybciej próbuję ją uspokoić.Lubię pomagać innym osobom, gdy mają jakieś pytania lub problemy.Jestem osobą spokojną, dlatego wszystko przyjmuje na spokojnie, jestem również osobą zabawną, więc oferuje fajne i zabawne spotkania w grze, na forum, czy na serwerze głosowym.

Doświadczenie/Specjalizacja/Umiejętności: Jeżeli chodzi o doświadczenie to mam bardzo wysokie, ponieważ zajmuję się już tym ponad rok.Aktualnie miałem przerwę dwa tygodnie, ale znowu chce wrócić do swojego i dalej się rozwijać.Jeśli chodzi o pliki mt2 to uczę się dopiero tego kilka dni, wiec posada technika odpada, może w przyszłości.Bardzo często posiadałem posadę Moderatora Forum, Moderatora Gry, Tutora, czy Game Mastera, więc wiem co wolno, a czego nie.Moją specjalizacją jest pilnowanie porządku na serwerze oraz forum, karanie tych, którzy łamią regulamin, organizowanie eventów, pomaganie innym użytkownikom, którzy potrzebują pomocy, rozpatrywanie zgłoszeń pozytywnych, czy negatywnych.Reklamowanie oraz upowszechnianie serwera, rozpatrywanie propozycji forumowych i serwerowych.Lubię pracować w zespole, więc nie będzie żadnych problemów z dogadaniem się.

Zamierzane cele: Otóż najważniejszym moim celem jest rozwijanie serwera oraz forum w dobrą stronę.Ważne jest to, aby graczom grało się fajnie i przyjemnie.Jeżeli będzie trzeba to mogę pomóc serwerowi lub forum nawet finansowo.Mam zamiar pomagać innym graczom naszego serwera, zgłaszać bugi oraz problemy innych graczy oraz proponować Administracji nowe, ciekawe propozycje odnośnie gry.Regulaminy przeczytane i zaakceptowane.Pomoc w reklamowaniu serwera jest oczywista.Chętnie będę go upowszechniał na różnych portalach społecznościowych.

Ile czasu możesz poświęcić na serwer: Na serwer mogę poświęcić dziennie od 2 do 6 godzin - wszystko zależy od dnia i planów, ponieważ mam jeszcze inne obowiązki typu trening, czy dziewczyna.W weekendy znacznie więcej.Aktualnie jest przerwa świąteczna, więc na pewno będę częściej na komputerze.

Mam teraz multum czasu i chęci, więc chętnie pomogę przy serwerze.

Każdą ofertę prosze kierować na GG,PW forum lub na dole tego tematu.

GG: 13197712, ewentualnie PW forum, czy post pod tematem.

Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...