Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZED 3x Q

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja rzucam tak

75714141970824791955.png

jeśli zrobisz to dostatecznie szybko to wszystkie trzy q powinny wejść

pamiętaj, że możesz zrobić różne warianty tego ustawienia, np. przed "R" rzucic cienia albo zmienić miejsca. Chodzi o to aby Twój wróg był jak najbardziej w środku ustawienia.

x

Opublikowano

Najłatwiej 2 cienie w tym samym miejscu i ty tez w cieniach stoisz i wtedy lecą 3 po jednej lini na jednakową długość. Tyle że zeby tak zrobić musisz poprosić enemy zeby postało w miejscu xD 

Drugi posob to cienie lekko przed sb na 2 różne strony to sie ładnie krzyżują.

Opublikowano

Chodzi mi oto żeby komuś 3x Q wy*ebać na mordę.

I tu właśnie jest ukazana trudność grania zedem, trzeba kontrolować cienie ;) nie ma jednego sposobu na rzucenie 3x Q, musisz to robić sytuacyjnie i przemyślanie używać W i R to jedyna rada, Pan up pokazał ładny rysunek w Paincie jednak wątpię, żeby chociaż raz mieć taką sytuacje żeby ładnie otoczyć nas cel, są flashe itp. ja zawsze się staram trafić chodź jednym Q. Tak jak pisałem musisz bardzo dobrze kontrolować cienie, zapamiętywać gdzie one są i rage Q, jeżeli będziesz długo grał Zedem to wejdzie Ci to w nawyk.

Opublikowano

Pokaże ci. 

1.

t--c

t-ty

c-cel

2.Ultujesz typa i jestes w takiej sytuacji

--ct

3.Rzucasz cien w taki sposob:

--ct--e

e-cien

4.Cofasz sie do ulta i jestes w takiej sytuacji

c--et--e

5.Rzucasz 3q, wchodza wszystkie i cofasz sie do cienia, za pomoca w, jestes przy typie i go gwalcisz. Koniec poradnika.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...