Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erathia

BezimiennyGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6608fdc3d07054cae7be90deca51dfff70df7f33

Witaj! Skoro postanowiłeś zobaczyć tą prezentację to jest dobrze! Pierwszy krok mamy za sobą. Nie wychodź! Wiem, że pewnie uznasz, że ten serwer to niewypał i lepiej  na nim nie grać. Ja Ci pokażę, że ten serwer jest godny Twojej obecności. Jesteś gotowy? No, to zaczynamy!

3f62696ff9c707ceb399e3d371112d8ba1a65220

Na początek podstawowe dane, które oferuje każdy przeciętny generator publikacji (skoro tam są to chyba muszą być ważne)

> Potwory: Są

> Zwierzęta: Też są

> PVP: Też jest

> Wersja serwera: 1.7.9

IP: Erathia.hostmc.pl

Administracja serwera:

Właściciel: BezimiennyGamer

Admin: SzoOltys

Admin: MrocznyDJ

Dobra więcej chyba nie potrzeba...

91b26ef8491f3a5ec9debf61db64ab56379beb94

Dobra, dobra, ale co ma Ciebie zachęcić? Drop ze stone'a? Nie, tego to my nie mamy. 

Ale zaraz, zaraz przecie Ty nie wiesz co to jest za serwer... Mech mój błąd, no ale cóż, teraz Ci powiem. Jest to serwer 4FUN, ale nie taki zwykły serwer 4FUN. Jest to stary, klasyczny serwer Minecraft, który nie miał tych wszystkich obecnych "standardów". Oczywiście nie jest to staromodny serwer, coś tam od siebie też daliśmy i będziemy dawać! Nieustannie rozwijamy serwer tak, aby stawał się coraz lepszy.

OK, wiesz już co to za rodzaj serwera, ale co Cię może zachęcić? Może tona minigier? Nie, ale w kilka minigier będziesz mógł zagrać. Płatne działki? Też nie, działki są w 100% za darmo i są przyznawane automatycznie za pomocą komendy /plotme auto (wiem, wiem niezbyt to klasyczne). Kopalnie? W życiu! Bierz kilof, miecz i zapierniczaj na survival. Tylko uważaj! Żądni krwi rabusie (czytaj inni gracze) będą chcieli Cię zabić, zabrać surowce i wykorzystać je na własnych działkach. Nie daj się zabić! No ok, ale pewnie się zastanawiasz co z VIPem? Po pierwsze jest on dożywotni oraz nie jest on ogromnym ułatwieniem. Chcemy, aby VIP, był głównie rangą graficzną. Fajerwerki na wejście, kolorki na chacie to tylko przykłady tego co może VIP. VIPy mają również prawo do granie w gry, które są jeszcze w fazie beta, ale jak na razie nie ma takowych gier, więc może nie brać tego pod uwagę przy zakupie. :)

1befac9b21506ad6baac7597c3dffa92e3d7d60c

Dobra zapoznałeś się z tą prezentacją. Ja nadal widzę, że Cię nie przekonałem. No trudno! Powiem tylko tyle, że ominie Cię masa świetnej zabawy. Jak zostaniesz z nami na dłużej uwierz mi, że nie pożałujesz! Chcesz wiedzieć więcej? Wejdź na serwer i rozpocznij grę.

Pozdrawiają, autor tej prezentacji BezimiennyGamer oraz cała administracja serwera

Aktualnie trwające eventy: 

Sylwester z Erathią! Każdy gracz ma dostęp do darmowych fajerwerk, aż do 2 stycznia! Użyj komendy /fw i wypuść jedną z nich. :)

Nasza strona internetowa: http://erathia.weebly.com/

Opublikowano

Ten serwer to porażka, budowle są po prostu brzydkie i gdzie tu przyjemność z rozgrywki?

PlotMe, kolejny minus, żadnych plusów ten serwer nie posiada.

Zdecydowanie nie polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...