Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer hamachi działa tylko u mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co może być przyczyną? Pliki od terenzo. Wszystko poustawiane tak jak ma być, porty odblokowane. Niestety zalogować się mogę tylko na moim komputerze. Mam połączenie z innymi osobami w hamachi. Proszę o pomoc

Opublikowano

Sprawdź porty bo muszą być źle, na localu zawsze się połączysz.

...................\/...................

Opublikowano

W sysinstall w pewnym miejscu trzeba wpisać 255.0.0.0 . Od kogoś innego słyszałem, że jak mam router to mam wpisać 255.255.255.0 . Czy to prawda?

To w końcu chcesz serwer na hamchi czy na routerze?

The past has gone

Opublikowano

Co może być przyczyną? Pliki od terenzo. Wszystko poustawiane tak jak ma być, porty odblokowane. Niestety zalogować się mogę tylko na moim komputerze. Mam połączenie z innymi osobami w hamachi. Proszę o pomoc

włącz hamachi, niech koledzy też to zrobią, odblokuj porty, włącz port map, sysinstall 255.0.0.0, potem /etc/rc.d/netif restart, /start, 4  oni opadalją przez głowe sury za pomocą administratora, zmień serverinfo.py i serverimfo.py, serverimfo w folderze z metinem, serverinfo w roocie, myśle, że pomogłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...