Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS PRZY NAGRYWANIU

Liszowski321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie.. Dzisiaj przychodzę do was z pytaniem Dlaczego mam tak mało FPS Przy nagrywaniu Nawet przy ustawieniach very low w okienku.. 

Dajmy przykład minecrafta z modami.. Bez nagrywania mam aktualnie 100-195 FPS Ale gdy włącze Nagrywanie, to FPS spadają do 10-29 Nie wiem dlaczego.. wszystko mam ustawione na LOW

Nagrywam OBS , nagrywałem bandicamem , frapsem , actionem i wszędzie to samo WE WSZYSTKICH GRACH.. 

Posiadam laptopa moje specyfikacje :

GeForce GTX 660M

Inter Core i5-3210M CPU 2.50GHz

4,00 GB Pamięci RAM użyteczne 3,90

System operacyjny windows 7 

Dodam że gry boostuje (razer cortex) Bez boostera tak samo działa... 

POMOCY

Oczywiście za najlepszą odpowiedź Dam lajki :D

Opublikowano

Masz laptopa - to jest powód. To nie jest sprzęt do nagrywania, wszystko to jest w wolniejszej mobilnej wersji. No i 4gb ramu to też nie za dużo.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

czyli na laptopie to gówno zrobie? muszę go sprzedać i kupić komputer?

http://www.morele.net/inventory/info/bG1CkJ/powie mi ktoś czy dobrze komputer złożyłem do nagrywania bardziej?

Komp złożony ok, choć zamiast tego anteca, brałbym tt smart 530W, i wrzucił jakiegoś xonara dg, nawet z taniego mikrofonu wyciagnie fajna jakosc dzwieku. Dodatkowo, jak sie na tym znasz, nie polecam montarzu z morele. Ostatnio naprawiałem gościowi komputer, który się wyłączał. Okazało się, że jakiś janusz komputerowiec z morele tak mu złożył peceta, że przewód od zasilania mobo zawadzał o wiatraczek w boxie, i procek był chłodzony tylko przez boxowy radiator aka plaster szynki. Dobrze, że płyta wytrzymała prądy zwarciowe wentylatora, bo jakby nie dała rady byłoby nieciekawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...