Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt rankedy solo queue w 5 osób

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@cubaza47891374 Cos kłamiesz bo diamond2 nie może grać z kimś poniżej golda... Widze ze nikt nic nie wniósł do tematu oprócz kam101101. Nauczcie się czytać - pytałem o to czy ktoś mógłby tego skrypta podać a nie na ile jest ban lub czy działa lub nie...

Opublikowano

Instrukcja dla ułomnych

1.instalujesz clienta

2.wchodzisz do normala

3.wpisujesz kod dev

4.pojawia ci sie opcja make ranked

5.profit

z gory mowie ze jak was system zlapie to osoba ktora zrobila ten pokoj PERM reszta kto z nim gral ban 14 dni

Opublikowano

@cubaza47891374 Cos kłamiesz bo diamond2 nie może grać z kimś poniżej golda... Widze ze nikt nic nie wniósł do tematu oprócz kam101101. Nauczcie się czytać - pytałem o to czy ktoś mógłby tego skrypta podać a nie na ile jest ban lub czy działa lub nie...

Synku, po co nie majac wiedzy w ogóle się wypowiadasz?

Opublikowano

@cubaza47891374 bo grałem z tym i gdy łącznikiem był gold z diamentem w tworzeniu grupy nie mógł wystartować

Wytlumacze ci to, gdy masz tego exploita mozesz grac diamond-braz, nie masz ograniczen bo system widzi ten pokoj jako "gra normalna"

o co chodzi z tym kodem dev bo jak wpisujemy !~dev to wyskakuje "you are not a dev"

No to sobie zmien kod legendary clienta i zkompiluj od nowa..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

o co chodzi z tym kodem dev bo jak wpisujemy !~dev to wyskakuje "you are not a dev"

Musisz posiadać specjalnego keya by to móc odblokować(PW),i rankedy w piątke jak najbardziej nadal działają :)

Opublikowano

O wy skurwysynki ;) A się zastanawiałem skąd w enemy team 5 płaczków piszących cały czas "izi jak j*****e" i ich niesamowity teamplay ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...