Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z darmowymi itemami?

Press.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od czasu do czasu widzę, że na jakiś stronkach są rozdawane kody na różne itemy do margonem.

Jest może jakaś stronka z aktualnymi kodami? ;d

giphy.gif

Opublikowano

Takowe kody są rozdawane tylko wtedy, gdy jakaś strona/gazeta rozdaje takowe, np PC Format / CD Action / x.

Zazwyczaj są one rozdawane co 2-3 miesiące ;p.

Ostatnio było w CD Action więc trzeba znowu czekać.

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Witam, od czasu do czasu widzę, że na jakiś stronkach są rozdawane kody na różne itemy do margonem.

Jest może jakaś stronka z aktualnymi kodami? ;d

Za każdy z ten kodów trzeba "zapłacić", na przykład kupując gazetę - więc nie - nie ma takiej strony.

Opublikowano

Za każdy z ten kodów trzeba "zapłacić", na przykład kupując gazetę - więc nie - nie ma takiej strony.

Pamiętam parę miesięcy temu była stronka z recenzjami gier itp. Rozdawała za darmoo kody do margonem w dużej ilości. W tak dużej, że każdy miał. ;3

giphy.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngCargo.

Gdy pewna strona prowadziła taką promocje na kody c PCF'u, to po godzinie zamknęli tego giweawaya, bo za dużo wyzywania było od k../h.. itd xD

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngCargo.

Gdy pewna strona prowadziła taką promocje na kody c PCF'u, to po godzinie zamknęli tego giweawaya, bo za dużo wyzywania było od k../h.. itd xD

Gów*o prawda... Przez dobry tydzień kody były, może nawet dłużej.

Dobra, to nie ma sensu. Temat do zamknięcia.

giphy.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...