Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIBYLANDIA

DarylRD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam każdemu, kto szuka normalnego miejsca do gry - serwer bez zbędnych pluginów uprzykrzających rozgrywkę, bez ośmiolatków i bez dzieci serwisu YouTube (wnioskuję po przyjemnych dyskusjach na czacie). Mam nadzieję, że tak pozostanie i nadal będzie mi się miło grało w takim gronie.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Serwer godny polecenia, administracja ogarnięta, mimo że budowle nie są zadowalające ale to najmniejsza wada tego serwera :D Ogólnie serwer jest idealny dla graczy którzy chcą normalnie pograć bez napotkania dzieci +3/+7 latek ;--;

Opublikowano

Reklama nie zachęcająca, zero o tym co na nim można znaleźć. Taka nie typowa. 

chyba znowu dostanę warna

Dzięki za opinię:) ! Postaram się ją jak najszybciej zmienić :) 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Prezentacja nie zachęca do gry, serwer nie ma nic swojego, jest jak każdy inny serwer z niższej półki [...] ale życzę wam powodzenia !

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Nasz serwer wyróżnia się od serwerów "z niższej półki" wieloma autorskimi pluginami, np. plugin na drop ze stone. Mamy także LuckyBlocki, z których wydropią nam różnorodne przedmioty, stoniarki i wiele innych. Dlatego pomimo nienajlepszych budowli, zapraszam na serwer, na którym naprawdę jest co robić.

Dodam jeszcze, że trwa event na TOP 15 działek, które będą widniały na TAB-liście.

Pozdrawiam - administrator Gatesy_G8Z

Opublikowano

Nasz serwer wyróżnia się od serwerów "z niższej półki" wieloma autorskimi pluginami, np. plugin na drop ze stone. Mamy także LuckyBlocki, z których wydropią nam różnorodne przedmioty, stoniarki i wiele innych. Dlatego pomimo nienajlepszych budowli, zapraszam na serwer, na którym naprawdę jest co robić.

Dodam jeszcze, że trwa event na TOP 15 działek, które będą widniały na TAB-liście.

Pozdrawiam - administrator Gatesy_G8Z

Po pierwsze jesteś technikiem, bo byłem na serwerze, po 2 taki z ciebie technik, że miałem wam pomagać z litości, ale poszedłem bo mi aaron wysłał zły config i nie miałem już do was sił.

Opublikowano

Nie jestem technikiem, ja tylko ustawiam configi. Nie chciałem od ciebie pomocy, byłeś nachalny, a to, że Aaron wysyła złe configi to nie jego wina, bo to nie jego profesja.

Opublikowano

Nie jestem technikiem, ja tylko ustawiam configi. Nie chciałem od ciebie pomocy, byłeś nachalny, a to, że Aaron wysyła złe configi to nie jego wina, bo to nie jego profesja.

Configi ustawiasz, ale coś ci niewychodzi, a te autorskie pluginy? Brak.

Opublikowano

Configi ustawiasz, ale coś ci niewychodzi, a te autorskie pluginy? Brak.

Nie każdy od urodzenia potrafi wszystko. Może Ty tak, ale my się wciąż uczymy :) 

Opublikowano

Autorskie pluginy są :P Po prostu gracze nie mają dostępu do komendy /plugins, i nie widzą tego, ale przykładem jest np. plugin na losowe tp.

Opublikowano

Autorskie pluginy są :P Po prostu gracze nie mają dostępu do komendy /plugins, i nie widzą tego, ale przykładem jest np. plugin na losowe tp.

Yhmm tego jest multum autorskiego na mpc. Przecież ty nawet pexa nie umiesz skonfigurować :/

Opublikowano

Yhmm tego jest multum autorskiego na mpc. Przecież ty nawet pexa nie umiesz skonfigurować :/

Umie, bo to zrobił:-) 

Opublikowano

Umie, bo to zrobił:-) 

To dobrze, ,że to zrobił ,ale męczył się ze zwykłym configiem jakąś godzinę(który robi się w parę minut), potem wyszedłem i nie wiem co było dalej. Więc nie mogę powiedzieć, kiedy się uporał

Opublikowano

To dobrze, ,że to zrobił ,ale męczył się ze zwykłym configiem jakąś godzinę(który robi się w parę minut), potem wyszedłem i nie wiem co było dalej. Więc nie mogę powiedzieć, kiedy się uporał

Jaką godzine? Byłeś u nas z 15 minut :) Więc nie mów tak nawet ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...