Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki za >200zł

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam słuchawek z mikrofonem, przewodowych za ponad 200zł z jakiejś dobrej, znanej firmy. Ogólnie do wszystkiego (grania, sluchania muzyki, oglądania filmów). Dobrze by było gdyby miały złącze USB 3.0, ponieważ w mojej MOBO (msi z77a-g43) mam uszkodzone wejscie audio(nie chce mi sie wysylac na gwarancję). Obecnie mam kupioną mini karte dzwiekową za 6 zł z allegro :) podłączona jest przez kabel usb. Dużym plusem w słuchawkach byłby również kabel z prawej strony, poniewaz po tej stronie stoi mój PC. Kabel ok 2 m, bo czasami zapominam ze mam je na glowie i mogę je czasami szarpnąć ;) . Mile widziana lekka konstrukcja i przyjemny korzuszek. Czy bedę musiał dokupić kartę dzwiękową czy znajdą się jakieś na usb? Co mi mozecie polecić?

Opublikowano

Jak chcesz dobry headset to licz się z wydatkiem 250zł. Dużo lepiej wyjdzie Ci kupić osobno słuchawki i mikrofon. NP. Superluxy hd 669 i Zalman mic-1 albo Trust Starzz

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

jesli tak sie lepiej oplaca to mikrofon mam wiec nie bedzie potrzebny tylko teraz jakie sluchawki?

Opublikowano

Brawo, kupiłeś najgorsze możliwe słuchawki w tej cenie. A wystarczyło się kogoś zapytać lub poczytać. HyperX Cloud wgniatają te twoje plastikowe zabawki w asfalt i zgniatają na okruchy obrazowo mówiąc. 

Polecałbym je zwrócić w przeciągu 14 dni póki możesz. Temat rozwiązany a więc zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...