Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike 1.6 No Steam

N4TiV3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Chciałbym zacząć grać w Counter Strike 1.6 No steam.
Nie mogę znaleźć odpowiedniego Clienta , bez żadnych przeróbek.
Czy możecie mi podać linka do normalnego no steama z serverami ?
W przyszłości jak tylko nauczę się dobrze grać , kupię steama a puki co chcę pograć bez.

Proszę także kogoś obeznanego w tą grę  o napisanie do mnie na priv. Mam kilka pytań.
Dzięki wielkie , pozdrawiam!!

Opublikowano

http://download.cs-classic.pl/

Polecam, powiedzmy że jeden z czystszych. 

Ciężko o super czysty w dzisiejszych "boostowych" czasach. 

Co do STEAM, teraz to wydatek 7zł na samego 1.6, natomiast cały Half Life Pack kosztuje 60zł i zawiera chyba 22 lub 27 gier także to nie są duże wydatki patrząc na realia. 

Zbytnio do uczenia nie ma się co.

Refleks + Słuch, nic więcej.

Dobry sprzęt to raczej dopieszczenie umiejętności, jednak w myszkę i podkładkę warto zainwestować wcześniej bo przesiadka potem boli brakiem skila przez X czasu :)

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Rzeczywiście najlepszy CS to z classica, jednak pomyśl nad v48 - jest mozliwosc ominięcia bana w bardzo prosty sposób.

Z v48 polecam od WarZone. (uruchamiasz poprzez .bat)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Przecież CSSeti nie ma żadnych reklam prócz nicku :D. A jesli by chciał to by sobie odbindowal cały config.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Opublikowano

Przecież CSSeti nie ma żadnych reklam prócz nicku :D. A jesli by chciał to by sobie odbindowal cały config.

Ale ma za dużo syfu w swoich plikach, które nie są niczym przyjaznym dla gracza. 

Jakoś boost musi dobrze funkcjonować :)

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Wpisz w google Counter Strike 1.6 i poszukaj najlepiej takiego nie z forum bo te z forum często są pobindowane jak reszta  już napisała,ja niestety teraz nie jestem w stanie teraz dać jakiegoś linku :)

Devisssssss_eune_67_4.png

Opublikowano

UP ja tak szukałem 3h i nic z tego, a przed chwilą pobrałem z Cssetti i jest inny wygląd, celownik ustawiam na 3.0 tak jak miałem zawsze a on lata chodźby był na 6.0 masakra.. od razu to odinstalowałem. Zobaczymy tego co zapodał LosT.

Tylko że po kliknięciu w download przenosi na:

http://plsetti.pl/Download/Counter%20Strike%201.6%20v43.exe
Opublikowano

UP ja tak szukałem 3h i nic z tego, a przed chwilą pobrałem z Cssetti i jest inny wygląd, celownik ustawiam na 3.0 tak jak miałem zawsze a on lata chodźby był na 6.0 masakra.. od razu to odinstalowałem. Zobaczymy tego co zapodał LosT.

Tylko że po kliknięciu w download przenosi na:

http://plsetti.pl/Download/Counter%20Strike%201.6%20v43.exe

Mi normalnie pobiera. 

Żadnego przekierowania nie ma  :ninja:

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

To powiedz mi mistrzu co to za syf w plikach :D

7ltRHSP.png

Opublikowano

Choćby przekierowania najliczniejsze, których bezpośrednio swoimi unbindami nie usuniesz, siedzi to w plikach często niewidocznych które są żeby sterować NS'em.

Brzmi to jak z filmu Science Ficion ale cóż, czego to dziś się nie robi "dla klientów" :)

yyj6bCh.png

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Po pierwsze bindy przekierowujące, w menu głównym odnośniki do serwerów (mnie to drażni) pobrałem z CSSeti to nie było słychać innych przez mikro, teraz pobrałem inny i mi wszystko działa. A poza tym inny wygląd radaru, hp itd.. na wersji v32? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...