Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno komputera dla gracza za 2500zł

Flame23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dysponuje kwotą ponad 2500zł i postanowiłem kupić komputer do gier. Chciałbym nie musieć zmagać się z lagozaurami i abym mógł grać płynnie na wysokich detalach w takie tytuły jak Battlefield 4 oraz nadchodzące GTA V. Mam kilka pytań odnośnie kupna komputera. Mianowicie :

- Czy zestawy podzespołów komputerowych w internecie nie są przekłamane czyli czy wszystkie podzespoły będą ze sobą należycie współgrać czy może udać się do kogoś kto sam ułoży zestaw mieszczący się w tej kwocie ?

- Jaki sklep internetowy polecacie ? Dużo osób poleca morele.net Jakie jest wasze zdanie na temat tego sklepu ? 

- Co myślicie o tym zestawie ? : http://www.videotesty.pl/artykul/394/Zestaw-komputerowy-dla-gracza-2500zl/Bez kupna monitora i obudowy wydałbym na morele za kupno wszystkich tych częsci 2330zł. Jak ktoś poleca inną lepszą kartę do tego zestawu to pisać :).  Ta karta kosztuje 746zł. Myślę ,że z 900-1000zł na samą kartę mogę wydać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...