Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] KukuTurboDrop - plugin na TurboDrop jak na mc.skkf.net!

kukubaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, przyda się, ale teraz wszyscy będą mówili że autoski plugin mają.No nic

To jak, nowa edycja? xD ~minecraft12w23b, czyli nerdian, na forum vix0n :D

Opublikowano

Kuku ja mam problem. Ustawiam turbodrop na 10 min a po 2 minutach pasek znika. Pomozesz ?

Pasek znika po kilku sekundach. Jednak turbodrop nadal jest aktywny.
Opublikowano

Czekałem na ten pl.Bardzo spoczko plugin :),jedyna wada to SKA KAF I JESCZE RAZ SKA KAF @topic zrób może pl na hymm..Anty macro - jeśli ktoś używa macra/tripla zabiera mu 2 hp za każde uderzenie z macrem kogoś/coś.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Plugin gowno, i zwykle i optymalizacyjne, pisany przez 13 letnie dziecko bez mutacji i umiejetnosci w javie. Zwykly, gowniany i prymitywny plugin na drop. 

PS. Naucz sie rejestrowac cmd bez plugin.yml

@1361622928-U485574.png_HAXWELL_

A jak twój silnik ?

Może jakiś dowód istnienia ?

PS.Raport wysłany...

@topic 

Plugin bardzo fajny brakuje takich programistów od pluginów które istnieją na popularnych serwerach ale są autorskie i się ich nie da pobrać :)

Opublikowano

Plugin gowno, i zwykle i optymalizacyjne, pisany przez 13 letnie dziecko bez mutacji i umiejetnosci w javie. Zwykly, gowniany i prymitywny plugin na drop.

PS. Naucz sie rejestrowac cmd bez plugin.yml

Gówno to ty, już 14 letnie, po mutacji, z podstawami JAVY. Jesteś zwykłym, gównianym i prymitywnym hejterem.

PS: Czekam na silnik :)

Opublikowano

dla calego serwera ? buu :<

nie Uzyje.

Na swoim serwerze mam plugs na turbodrop dla jesno gracza dzoala on tak ze gdy mamy kupiony turbo drop

i np. jest 3% na diax to gdy wydropi DIAXA jest dodatkowa szansa (20% na kolejny item)

Opublikowano

dla calego serwera ? buu :<

nie Uzyje.

Na swoim serwerze mam plugs na turbodrop dla jesno gracza dzoala on tak ze gdy mamy kupiony turbo drop

i np. jest 3% na diax to gdy wydropi DIAXA jest dodatkowa szansa (20% na kolejny item)

Oooo widzę "pay2win", nie ładnie!

EULA nadchodzi!

Opublikowano

Plugin fajny, sam go używam, tylko wolałbym jakby była możliwość zmieniania pewnych rzeczy  w configu, co ma dropic itp.(nie tylko diaxy, emeraldy, exp, zloto) ;]

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pluginy tego użytkownika stanowią potencjalne zagrożenie dla serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...