Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auta] Na klasówki do 4550 SB

Estranell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Tak jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć jakie opłacało by się kupić auto na wyścigi klasowe (najlepiej kl. C/B). Drugie pytanie, czy opłaca się wydać większość tej sumki na pakiet z samochodami?

Opublikowano

W klasach D, C, B koksem jest Toyota MR2.

Auta do A i S przewyższają Twój budżet.

-

Zbytnio nie opłaca się kupować pakietów z samochodami, ponieważ czasem dropią 'kaszanki' typu Pontiac GTO '65.

Aczkolwiek nikt nie zakazuje Ci kupować tych paczek.

f

Opublikowano

Dzięki, więc chyba zrobię tak, że kupię Toyote MR2 i pakiet platynowy, ze względu na brak części, aby ulepszyć Toyote. Jeszcze jedna prośba, czy byłbyś w stanie rozpisać mi setup do Toyoty na wyścigi?

Opublikowano

Powiem tak, najgorzej wydane boost'y w moim życiu. Po testowaniu i porównaniu z RX8 09', Mazda jest bezkonkurencyjna. MR2 nie daje rady nawet z jakimś Nissanem 200SX w klasie C, a mam ją wymaksowaną z takim setup'em jak podałeś. Tak więc, nie wiem jak wy oceniacie te auta, ale moim zdaniem, MR2 nie zasługuje na miano króla klas D/C/B. Nie bierz oczywiście tego do siebie, bo wina też leży po mojej stronie, gdyż ty tylko podałeś propozycje, pozdrawiam :).

PS. Mój skill tu raczej nie ma znaczenia, bo oba auta mam od dziś, trasy przejechane prawie że perfekcyjnie (na moje).

Opublikowano

Powiem tak, najgorzej wydane boost'y w moim życiu. Po testowaniu i porównaniu z RX8 09', Mazda jest bezkonkurencyjna. MR2 nie daje rady nawet z jakimś Nissanem 200SX w klasie C, a mam ją wymaksowaną z takim setup'em jak podałeś. Tak więc, nie wiem jak wy oceniacie te auta, ale moim zdaniem, MR2 nie zasługuje na miano króla klas D/C/B. Nie bierz oczywiście tego do siebie, bo wina też leży po mojej stronie, gdyż ty tylko podałeś propozycje, pozdrawiam :).

PS. Mój skill tu raczej nie ma znaczenia, bo oba auta mam od dziś, trasy przejechane prawie że perfekcyjnie (na moje).

Albo nie masz żadnych umiejętności, albo trollujesz.

MR2 to rzeczywisty król D/C/B.

Trudno jest tym autem przegrać.

RX8 ma trochę lepsze przyśpieszenie, ale gorszy V-Max i nitro.

Jeżeli trafisz w MR2 w perfect start, to masz znaczącą przewagę nad przeciwnikami.

Nawet, jeżeli nie wyjdzie ci doskonały start to i tak w łatwy sposób wychodzisz na prowadzenie.

200SX lepsze od MR2? <śmiech>

200SX to powolny złom. 

p.s. 

Ja, @MararOn, @TheVolume i wiele innych osób na tym świecie jest zgodna, że MR2 to najlepsze auto do D/C/B...

f

Opublikowano

Jak mówię, to jest tylko moja opinia, więc nie bierz w żaden sposób tego do siebie. Skilla jakiegoś tam posiadam, więc nie w tym rzecz. Rzeczywiście, nitro jest bardzo dobre, na starcie można sobie narobić dużej przewagi, ale w późniejszym czasie na moje oko auto "opada z sił". Porównując dokładnie do RX8, zauważyłem, że w Mazdzie takiego problemu nie ma i nawet, jeżeli ktoś sobie narobi przewagi na starcie, to potem jestem w stanie spokojnie to odrobić i go wyprzedzić. Więc sam już nie wiem, albo po prostu MR2 nie czuje (co jest dziwne bo oba bardzo podobnie jeżdżą), albo rzeczywiście coś jest z nią nie tak. Postaram się nią jeszcze pojeździć i zedytuje post i dam znać, czy coś się zmieniło, pozdrawiam!

Opublikowano

Mazda ma trochę lepsze przyspieszenie od MR2 ale MR "dwójeczka" może braki w przyspieszeniu bardzo łatwo nadrobić bardzo mocnym nitrem.

Jeśli chodzi o prowadzenie, to przecież w MR2 po przyzwyczajeniu się jest ono całkiem przyjemne.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Jak mówię, to jest tylko moja opinia, więc nie bierz w żaden sposób tego do siebie. Skilla jakiegoś tam posiadam, więc nie w tym rzecz. Rzeczywiście, nitro jest bardzo dobre, na starcie można sobie narobić dużej przewagi, ale w późniejszym czasie na moje oko auto "opada z sił". Porównując dokładnie do RX8, zauważyłem, że w Mazdzie takiego problemu nie ma i nawet, jeżeli ktoś sobie narobi przewagi na starcie, to potem jestem w stanie spokojnie to odrobić i go wyprzedzić. Więc sam już nie wiem, albo po prostu MR2 nie czuje (co jest dziwne bo oba bardzo podobnie jeżdżą), albo rzeczywiście coś jest z nią nie tak. Postaram się nią jeszcze pojeździć i zedytuje post i dam znać, czy coś się zmieniło, pozdrawiam!

Jak Cię ktokolwiek będzie doganiał, to zacznij srać nitrem. Tyle. Pozdrawiam.

Opublikowano

@ref i @Edit

No to czas na małą zmianę. Chyba jednak chodziło o kwestię przyzwyczajenia się do auta. MR2 Śmiga niesamowicie, brakuje jedynie kompletnego doszlifowania i niestety nitra. Strasznie rzadko mi dropi i nie wiem jakbym mógł go szybko posiąść, może jakieś pomysły? Teraz tylko nazbierać części i przenoszę ją do klasy B :).

Opublikowano

@ref i @Edit

No to czas na małą zmianę. Chyba jednak chodziło o kwestię przyzwyczajenia się do auta. MR2 Śmiga niesamowicie, brakuje jedynie kompletnego doszlifowania i niestety nitra. Strasznie rzadko mi dropi i nie wiem jakbym mógł go szybko posiąść, może jakieś pomysły? Teraz tylko nazbierać części i przenoszę ją do klasy B :).

Możesz kupić nitro za SB, lecz nie jest to opłacalne.

f

Opublikowano

A czy MR2 poradzi sobie na "High Stakes"? Czy musiałbym kupować osobne auto?

Może z radiowozami jakoś da radę, ale z SUV'ami raczej nie będzie miała większych szans.

f

Opublikowano

Powiem, że ku mojemu zaskoczeniu radzi sobie świetnie, więc nie widzę potrzeby kupowania dodatkowego wozu, dzięki za pomoc! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...