Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal - okradziony..

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobic gdy ktos wlamal mi sie na konto paypal?

http://prntscr.com/5lfau0

napisalem do paypala.. byla to transakcja z innego ip, po tym zmienilem haslo, pytania itd.. z tym 5 euro napisalem do tego, co kupywal ode mnie, jako ze jest to zwrocone to pewnie odda wiec nie otwieralem sprawy w systemi PayPal..

Pierdolone zlodzieje, co robic?;x

Hello there.

Opublikowano

Nie wiem jakim trzeba byc burakiem zeby cos takiego i biedakiem co ty myslisz ktos ci smieciu odda takie guwniane poenoadze nie odda ci bo mamy chory kraj ale ja umialem sie ustawic kilka lapowek i do przodu a wy gnijcie biedoki podczas gdy ja z alienware do was piszevhahahhha

Nie staraj sie nawet

Jakim trzeba byc boedakiem zeby o piec euro XXXXDD

Opublikowano

Nie każdy sra kasą i liczy się dla niego każda złotówka, więc nie płacz i kup słownik. Pisz do PayPal'a miałem podobną sprawe na EBay sprzedawałęm i koleś po wysyłce wycofałl ale allegro mi to zwróciło a jemu nałożyla kare

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem jakim trzeba byc burakiem zeby cos takiego i biedakiem co ty myslisz ktos ci smieciu odda takie guwniane poenoadze nie odda ci bo mamy chory kraj ale ja umialem sie ustawic kilka lapowek i do przodu a wy gnijcie biedoki podczas gdy ja z alienware do was piszevhahahhha

Nie staraj sie nawet

Jakim trzeba byc boedakiem zeby o piec euro XXXXDD

o $14 i 5 euro, lacznie ok 70 zl, to nie tak malo..

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...