Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp zablokowany, Riot Games wygrał wojnę z Cheaterami? - pie*****y selexa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział, ale trudno. 

Widzieliście tego jego nowe głupoty ? 

https://www.youtube.com/watch?v=NK3AW4TRJPk

Aż mi się go szkoda robi gdy to słucham :( Niedojebanie trój-mózgowe 

1:35 - Rajot gejms podjął współpracę z twórcami cheatów. To bardzo logiczny sposób. xDDDD

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

1:35 - Rajot gejms podjął współpracę z twórcami cheatów. To bardzo logiczny sposób. xDDDD

Kolego, przypomnieć ci twoje tematy na temat, że sharpa nie będzie w 2016 roku?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Kolego, przypomnieć ci twoje tematy na temat, że sharpa nie będzie w 2016 roku?

Wait what - mi chodziło o to że joduska prawdopodobnie nie udostępni sharpa dla wszystkich, bądź wyda go dopiero za rok(akurat to był troll - pozdro dla spinaczy xD). 

A Selex gada że cheaty zostały pokonane a riot nawiązuje współpracę z twórcami cheatów. Ten to dopiero głupoty pie*doli xD 

29.png

Opublikowano

Wait what - mi chodziło o to że joduska prawdopodobnie nie udostępni sharpa dla wszystkich, bądź wyda go dopiero za rok(akurat to był troll - pozdro dla spinaczy xD). 

A Selex gada że cheaty zostały pokonane a riot nawiązuje współpracę z twórcami cheatów. Ten to dopiero głupoty pie*doli xD

i tak mam z Ciebie beke Ci przyznam bo na poczatku, po patchu, pamietam ze plakales i lamentowales, bo L nie ma, gdzie jest L, po jakims czasie Twoje zdanie zaczelo sie zmieniac i zaczales puszczac w obieg teorie wprowadzajace wiekszosc ludzi z tego dzialu w panike, warto przypomniec ze 100% z nich sie nie sprawdzilo

Poza tym dyskusja o tym filmie juz gdzies sie odbywala/odbywa, a Ty  nie powinienes mowic rzeczy typu: Aż mi się go szkoda robi gdy to słucham  :( Niedojebanie trój-mózgowe, bo sam nie blyszczysz. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Selex robi wszystko, aby mieć dużo widzów na YT za wszelką cenę, nawet kopiuje materiały i komentuje trzy po trzy wszystko, o czym się ostatnio rozmawia, chociaż nie do końca wszystko wie.

719281419681695179206.jpeg

Aktualnie pan Selex ma permbana na forum i nie wydaje mi się, by dostał kiedykolwiek unbana.

Opublikowano

Jesteś największym zjebem w dziale  lola i teraz piszesz, że jesteś trollem <3 Beka z takich ludzi jak ty.

Te ~50 postów o tym, że L# będzie w 2k16 w ~10 tematach to troll ?

Tak btw to filmik z 23 grudnia i selex to już sam  kilka dni temu wstawiał, więc nie wiem do czego służy ten temat.

Opublikowano

Jesteś największym zjebem w dziale  lola i teraz piszesz, że jesteś trollem <3 Beka z takich ludzi jak ty.

Te ~50 postów o tym, że L# będzie w 2k16 w ~10 tematach to troll ?

Tak btw to filmik z 23 grudnia i selex to już sam  kilka dni temu wstawiał, więc nie wiem do czego służy ten temat.

dobry troll nie da się łatwo wykryć <3 przecież gdybym pisał ''muj, ktury, leage szarp'' to by od razu było widać :) 

Nikt go nie lubi tu chyba, sam cisnął na bolu kiedyś a potem pro legit gejmer, tutoriale na każdy temat a teraz jakieś pierdolenie głupot. xD

właśnie to jest w nim najśmieszniejsze. najpierw udostępnia skrypty, chwali się jakie dywizje na nich nawbijał, a potem nagrywa poradniki w których chwali się dywizją i uważa się za pro-gamera 

Aktualnie pan Selex ma permbana na forum i nie wydaje mi się, by dostał kiedykolwiek unbana.

najlepsza informacja w tym tygodniu, GJ! :) 

29.png

Opublikowano

Haha czity nie działają to mnie rozwaliło L# nie miał jeszcze update a bol śmiga jak należy film został storzony tylko do siania plotek i wiecej subów

668421422290643422464.png

Opublikowano

Haha czity nie działają to mnie rozwaliło L# nie miał jeszcze update a bol śmiga jak należy film został storzony tylko do siania plotek i wiecej subów

Bol śmiga? Jesteś pewny? Bo u mnie wyskakuje Failed to download.

Opublikowano

Przecież riot podjął taką współpracę.  ^_^

Opublikowano

dobry troll nie da się łatwo wykryć <3 przecież gdybym pisał ''muj, ktury, leage szarp'' to by od razu było widać :)

właśnie to jest w nim najśmieszniejsze. najpierw udostępnia skrypty, chwali się jakie dywizje na nich nawbijał, a potem nagrywa poradniki w których chwali się dywizją i uważa się za pro-gamera 

najlepsza informacja w tym tygodniu, GJ! :)

Co w związku z tym, że to był troll? To nie zmienia faktu ze 3/4 ludzi wzieło cię za melepetę , żeby nie powiedzieć inaczej, szkoda mi punktów na ciebie.

A co do podjęcia przez riot współpracy z riotem to faktycznie podjęli ją z niektórymi developerami, nikt nie powiedział oczywiście że chodzi o bola czy sharpa, więc po co siać ferment skoro osoby które poszły pomagać riotowi to programiści którzy potrafią napisać kalkulator, a ich praca opierała się na zmienianiu liczb w kodzie jeżeli były błędne, albo nawet nie mieli dostępu do kodu, i były od przysłowiowego "przynieść, wynieść, pozamiatać"

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...