Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu ten cholerny drop..

IDont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kąd zacząłem grać w Team Fortress mam problemy z dropem.. Nie dropi mi w: poniedzialek, wtorek, srode, piątek, sobote, niedziele

a w czwartek 5 skrzynek i 3 itemy.. (500 godzin w grze i 62 itemy 3 scrapy i nic więcej..)

Już zastanawiam się czy nie napisać do supportu steam..

Nigdy nie wydropiła mi żadna czapka, drwina ani nic specjalnego tylko bronie i skrzynki.

Mam premium i codziennie gram mniej więcej tyle samo.

Tylko ci się wydaje, że tu jest sygnatura. Tak naprawdę jej tu nie ma..

Opublikowano

Na temat systemu dropu przeczytaj najpierw tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1342598-pytanie/

Gdyż dropią tylko bronie i skrzynki.

2. Drop leci losowo od tego ile przebiegniesz swoją postacią, jeśli jesteś w mojej sytuacji i praktycznie robisz dziury w klawiaturze napie*dalajac jak po*ebany człowiek to itemek wydropi ci w ciągu 30 minut

Skąd takie informacje masz? W dropie może się znależć czapka, broń, skrzynka bądź inne narzędzie (tools) w grze np. name tags. Aby uściślić moją wypowiedź, dodam że jest szacowany limit 11 godzin tygodniowo na wydropienie przedmiotów. Jeżeli on minie do czwartku godziny 00:00 (reset dropu) nie uzyska się większej ilości przedmiotów. @LanoMC - nie wprowadzaj ludzi w błąd, jeżeli nie jesteś pewny tego co piszesz.

Do autora; aby zdobyć lepsze przedmioty zacznij handlować, bo w TF2 handel to klucz do dobrych itemów. Dropu nie zmienisz, możesz tylko i wyłącznie poznać na jakiej zasadzie on działa. Support nic nie zmieni, liczy się szczęście by dropnęło coś lepszego, a nie jest to częsta sytuacja.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Na temat systemu dropu przeczytaj najpierw tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1342598-pytanie/

Skąd takie informacje masz? W dropie może się znależć czapka, broń, skrzynka bądź inne narzędzie (tools) w grze np. name tags. Aby uściślić moją wypowiedź, dodam że jest szacowany limit 11 godzin tygodniowo na wydropienie przedmiotów. Jeżeli on minie do czwartku godziny 00:00 (reset dropu) nie uzyska się większej ilości przedmiotów. @LanoMC - nie wprowadzaj ludzi w błąd, jeżeli nie jesteś pewny tego co piszesz.

Do autora; aby zdobyć lepsze przedmioty zacznij handlować, bo w TF2 handel to klucz do dobrych itemów. Dropu nie zmienisz, możesz tylko i wyłącznie poznać na jakiej zasadzie on działa. Support nic nie zmieni, liczy się szczęście by dropnęło coś lepszego, a nie jest to częsta sytuacja.

Już wiem o tym systemie dropienia itemów wszystko.

Co do handlu..Od dawna to robię, ale jest jeden problem.. Nie mam czym się wymieniać.

Tylko ci się wydaje, że tu jest sygnatura. Tak naprawdę jej tu nie ma..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...