Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas uruchamiania WarRock.!

karolek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem po zainstalowaniu warrocka gdy wciskam START od razu wyskakuje okienko a w nim: ,,ERROR: Cannot launch child process (code:14001) i gra sie nie wlacza. O co moze codzić? Potem wyskakuje WRUpadater MFC Application że szostaje ona zamknięta.

Opublikowano

Widzę, że na MPC sami znawcy. Wszyscy bardzo chętnie polecają reinstal i wyłączanie antywirusa. Może kolega karolek nie ma antywirusa? Pomyśleliście o tym? Zapytaliście Go o to? Nie. Więc skąd ta pewność i diagnoza "Zrób reinstal, przy wyłączonym antywirusie. Uruchom jako administrator" Po za tym który antywirus blokuje pliki WarRocka? Ja na swoich komputerach mam antywirusy i nie miałem problemu z nimi przy instalacji jakiejkolwiek gry, czy aplikacji. Karolek moja rada taka: Spróbuj przestawić liczby w pliku version.cfg w folderze WarRock'a np. o jeden mniejsze daj  Drugi sposób, kiedy uruchamiasz Launcher'a, to pod przyciskiem "Sratr" masz sprawdzanie plików (ang. Check files) kliknij to i Launcher po prostu sprawdzi, czy nie masz jakiegoś pliku, jeżeli wykryłby, że czegoś nie masz, to po zakończeniu sprawdzania, automatycznie się ten plik pobierze. Na koniec dopiero polecam reinstal, który i tak może Ci nie pomóc.

Opublikowano

Mam antywirusa. North Internet Security. Robiłem reinstale i dalej nic. Dawałem to chek files ładowało sie wszystko od nowa Klikam START i dalej to samo wyskakuje. Musze spróbować z zmniejeszczeniem tym liczb. A to wszystkie liczby zmniejszyć w tym pliku ?

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? WarRock normalnie mi jeszcze wczoraj działał. Formatowałem komputer pobrałem od nowa i taki błąd wyszedł. PS sterowniki itd. wszystko zainstalowane.

Opublikowano

To nie wina antywirusa, jesli masz team viewr, to moge Ci to sprobowac naprawic.

To prawdopodobnie wina frameworka możesz pobrać net framework 4.5 zainstalować i sprawdzić, czy działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...