Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieuczciwy system dobierania przeciwników

gat2lzug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam Silver I na EUNE, podczas grania rankedów dobiera mi goldy i platyny( Zawsze, ale to zawsze!), a podczas normali zazwyczaj 3 osoby brąz, jedna silver. Żadko gram z goldami na normalach. Jest to troche irytujące, gdyż ci gracze mają po 60cs na 20 minutę .. Czy kiedyś będzie ten system lepszy? :( 

Opublikowano

Na rankedach masz wyższe MMR przez co dobiera Ci lepszych przeciwników, natomiast na normalach masz pewnie więcej lose niż winów i dobiera Ci słabszych, albo po prostu grałeś pare/dużo meczy razem ze słabszymi kolegami którzy są w niskiej dywizji albo nawet nie mają 30 lvl.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Po 1 na normalach jest osobne mmr. Po 2 dzięki temu, że dobiera Ci lepszych przeciwników dostajesz więcej lp nic tylko się cieszyć.

Opublikowano

Jak uważasz że dobiera Ci za mocnych przeciwników to poprzegrywaj trochę. Spadnie Ci MMR i zacznie dobierać słabszych ludzi.

Opublikowano

Po 1 na normalach jest osobne mmr. Po 2 dzięki temu, że dobiera Ci lepszych przeciwników dostajesz więcej lp nic tylko się cieszyć.

Tylko że on przegrywa, to nie ma się co cieszyć! ;_;

Nic z tym nie zrobisz, spadniesz z dywizji i może Ci dobierze innych przeciwników. Ja tak zazwyczaj miałem...

Opublikowano

Mi nie chodzi o rankedy, ponieważ to tylko moje drugie konto, głównie gram na weście. Poprostu grałem z kolegami (low lvl) normale bardzo długo no i teraz poziom jest okrutnie zaniżony, głównie brąz

Opublikowano

Ja mam problem mam 22 lv a silvery wyskakują co 2 mecz albo silver albo brąz a reszta teamu to feederzy którzy niewiedzą po co jest ward i kate pod ad składają 

Opublikowano

Ja mam problem mam 22 lv a silvery wyskakują co 2 mecz albo silver albo brąz a reszta teamu to feederzy którzy niewiedzą po co jest ward i kate pod ad składają 

dlatego polecam serwer Korei, nauczysz się sporo :D 

Opublikowano

Mi ostatnio także często daje diamenty, niestety najczęściej do przeciwnej drużyny :/(jestem gold V). Ostatnio grałem Fizzem na Ahri, która miała diamond 2 bodajże. Zniszczyłem ją do 0 a Fizzem zagrałem tylko kilka gier w życiu. Grał strasznie słabo, że aż się zdziwiłem, że gram na diam.

Opublikowano

Mi ostatnio także często daje diamenty, niestety najczęściej do przeciwnej drużyny :/(jestem gold V). Ostatnio grałem Fizzem na Ahri, która miała diamond 2 bodajże. Zniszczyłem ją do 0 a Fizzem zagrałem tylko kilka gier w życiu. Grał strasznie słabo, że aż się zdziwiłem, że gram na diam.

Albo zły dzien w co wątpie, albo wyboostowany brąz.

Opublikowano

I h*j ja mam gold 5 brat gold 1 i gralismy na typa z challa 3x3 (w/l 40/0 pies yebany) ap rek sai nas rozpierdalał i jeszcze na koniec " easy " k*******n j****y. Imo to nie jest nie uczciwe bo był h*jowy (mimo wyniku 33/8/30 xD) solo go rozjebalem i on mnie, to było do wygrania tylko j****y jungler kosił wszystkie fragi a pozniej byl useless xD. Tak czy inaczej system dobiera tak żebyś czasami przegrał, jak wygrasz z góry przegraną gre to bedzie coraz trudniej aż w końcu przegrasz.. jak będziesz na okrągło wygrywał to będziesz najlepszy w lola proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...