Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS Metin2 na Mintshost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam vpsa z serwerowni mintshost. Chodzi o tego za 25 zł miesięcznie. Napaćkałem sobie w systemie i nawet nie chce mi się baza zainstalować bo są jakieś dziwne nowe błędy. Pytanie brzmi tak, ja u nich jestem od 22.12.2014. Ogólnie nie ma panelu u nich, gdzie można zrobić reinstall systemu. Jeżeli bym do nich napisał o reinstall systemu to by trzeba było zapłacić? pierwszy raz mam tam vpsa i nie oriętuję się. Najlepiej niech się wypowiedzą osoby, które miały tam maszyny z freebsd.

Opublikowano

Witaj tam nie obsługują FreeBSD, a i za reinstall kasują :)

wez sie nie wypowiadaj jak nie wiesz jak napiszesz na support to ci przeinstaluje tylko napisz dokladnie jaki system i ile bit polecam 9.2 32 bit wrazie problemow pisz pw to ja napisze do Admina na gg i zalatwie sprawe

Opublikowano

2x Up mylisz się, obsługują FBS, a co do pytania, zmien serwerownie mialem tam kiedys vps najgorsza serwerownia jaka znam, zamowilem FreeBSD 9.2 zainstalowali mi 8.4 napisalem o reinstal po 3dniach otrzymalem odpowiedz z sapami ze to nie ich wina i nastepne pare godzin trwala kłótnia o to kto zawinił, wkoncu go przeinstalowali ale wgrali cos nie tak i ssh nie trybilo wiec znow im pisalem i tak w kolko az to naprawili...

Ogólnie ci ich nie polecam pod stworzenie plików polecam ci nawet najslabszy vps z exone przynajmiej panel maja, a najlepiej cos z ovh/kimsufi sobie wez.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tam VPS nie miałem a dobra serwerownie to moge polecić http://www.mydevil.net/

tam wszystko jest ,chyba najlepsza serwerownia po ovh

chyba żadna serwerownia nie oferuje tyle rzeczy z marszu co ta serwerownia ,wystarczy popatrzeć na oferte http://www.mydevil.net/oferta.html .

koledze chodziło o vpsa pod serwer metina a nie jak napisałeś w twoim przypadku  oferta hostingu www

@topic wystarczy napisać do nich (ticket) a oni  ci  ten system  zreinstalują nie ważne ile już u nich jesteś a zrobią to za darmo.

Opublikowano

Napisałem do nich na pomoc techniczną, poczym zreinstalowali mi system po niecałych 30 minutach. Napisali też że 3 reinstalacje systemu są darmowe. Potem trzeba płacić. Temat do zamknięcia. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...