Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Varus a huragan.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej, ten item jest useless na każdej postaci w tej grze.

Oprócz kayle :)

Imo lepiej nie brać tego itemu na Varusie.

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej, ten item jest useless na każdej postaci w tej grze.

Mi się zdecydowanie gra lepiej z Huraganem na Kog'Mawie niż innym badziewnym itemem! ;)

Jednak na Varusa preferowałbym Dancera na szybkość ataku która mu się zdecydowanie przydaje.

Opublikowano

Gracie adc? Czy nie?

Zawsze, gdy gram z Varusem/przeciwko niemu to ma huragan. Chyba wiadomo dlaczego.

Huragan na Varusa działa świetne, ponieważ może wbijać stacki z 'W' na kilka osób naraz, a co za tym idzie - dużo więcej dmg..

Opublikowano

Mi się zdecydowanie gra lepiej z Huraganem na Kog'Mawie niż innym badziewnym itemem! ;)

Jednak na Varusa preferowałbym Dancera na szybkość ataku która mu się zdecydowanie przydaje.

xgvgGBx.png

no comments

sa lepsze itemy, huragan jak jestesmy na prawdę fed, lepiej pd/statikka

­

Opublikowano

Tylko że huragan daje tylko as i ten rozrzut co w late raczej jest useless a  z pd masz movement speeda i crit chance do tego i niewielie mniej as. Kappa

Opublikowano

176061419674952584715.png

no comments

sa lepsze itemy, huragan jak jestesmy na prawdę fed, lepiej pd/statikka

Napisałem MI, a nie sugeruję... grajcie sobie czym chcecie, mi się gra lepiej z Huraganem. Jak mam full itemy to zmieniam na coś innego.

Pochwal się Trollu swoją dywizją, pewnie brąz murowany! ;_;

Opublikowano

Budujesz statikk, potem zmiana na full buildzie statikka na pd ewentualnie zostawic statikk i sprzedac buty zeby kupic zephyr.Swoje varusem przegralem, huragan viable moze byc na kayle, tak czy siak huragan jest slaby, daje duzo as ALE nie daje krytyka, czy pasywa z pd/statikka, a varus as ma z pasywy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...