Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posta pod pve,pvp

Carlsberg144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o doradzenie w wyborze postaci, mam dylemat pomiędzy czarnoksiężnikiem plagi ,manipulującym czarodziejem oraz łowca strzelec, lubię duże dmg, postać niech się sprawdza w pve i zarówno w pvp, łatwy exp, przyjemne pvp, oraz wybór rasy ;p 

Opublikowano

polecam cw, sam nim gram i jest swietny w pve jak i pvp :) najlepsza rasa do niego to dible czy jakos tak :P 

Opublikowano

CW czyli ? :p

CW to mag. Kolega wyżej dobrze mówi. Jeśli chodzi o rDPS tj. jeden ze stabilniejszych. Co do rasy, to najlepiej diable lub słoneczny elf.
Opublikowano

MAG ale jest 2 magów !!!!!

To chyba pomyliłeś gry. Mag jest tylko jest jeden. - Manipulujący czarodziej. Może on mieć 2 ścieżki: lodowa głownie używana w pve lub ognista używana głównie w pvp. (Inny rDPS to warliock/łucznik/teraz może nim być kapłan.)

Opublikowano

Czarnoksieznik ma duzy DPS i jest to dobra postac do expa, w pvp raczej sredniawka (na poczatku moze i ok ale potem wiekszosc go cisnie)

Opublikowano

Obecnie gram GWF, mam 31 poziom, gram od dwóch dni, był ten exp boost x2 więc jako tako się dało expić. Jednak w moim odczuciu jest to bardzo nudna i wolna postać, ekwipunek mam prawie zgodny z moim lvl, runki powsadzane na exp itp jednak strasznie mało dmg zadaję, czasem jak biję bosa to pasek prawie nie ucieka. Nie wiem jak inną postacią, jednak odradzam GWF jeżeli dopiero zaczynasz grę i nie masz kasy na super eq z aukcji oraz odradzam tego z tarczą, skoro GWF tak słabo bije to tamten musi zupełnie być sado maso.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Nie radze w to grać. Co moduł inna klasa dostaje bosta, a inne tylko patrzeć i płakać.. Tak jest co moduł, więc nie radze przypisywać się do 1 postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...