Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS:GO.

FR4S3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam gamingowych słuchawek (do CS:GO) do 100zł max.

Zastanawiam się nad SL HD681 i SteelSeries Siberia v1. Które są lepsze ? Może ma ktoś jakiś lepszy wybór w tej cenie ? Zależy mi na tym, żeby było słychać kroki z daleka i żeby je słyszeć DOKŁADNIE (tzn. żebym dokładnie wiedział, w którym miejscu ktoś jest).

Opublikowano

Do 100 zł nic lepszego od SL HD681 nie znajdziesz. SS to przereklamowany szajs, oczywiście krótko mówiąc.

Ps. zły dział.

Opublikowano

Tak myślałem, że zły dział. Niech ktoś przeniesie.

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ? Zastanawiam się nad SS, ponieważ dużo osób twierdzi, że jest ładny, czysty dźwięk i są głośne.

Opublikowano

Tak myślałem, że zły dział. Niech ktoś przeniesie.

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ? Zastanawiam się nad SS, ponieważ dużo osób twierdzi, że jest ładny, czysty dźwięk i są głośne.

Superluxy są lepsze i nie ma lepszych w tej cenie.

Opublikowano

Ludzie tak twierdzą tylko dlatego, że nie mieli innych(lepszych) na uszach.

Mi się osobiście nawet bardziej podobają SL.

Jeśli chodzi o jakość dźwięku to SL biją SS na głowę.

Opublikowano

Bardzo dobrze, że napotkalem się z tymi Superluxami przypadkowo czytając o SS. Jednak przydałoby mi się mikro i bardziej podobają mi się SS, jednak stawiam na dźwięk. Już dokonałem wyboru, dziękuję za pomoc :) . Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...