Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale-Priv Wróżki

GoLoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem. Robię priva do NosTale i mam problem z wróżkami nie chcą mi się pojawić

Jeśli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc i przy okazji jak zrobić sp na przycisk "g".

Z góry dzięki za pomoc :P

Opublikowano

Jeśli robisz priva takiego publicznego to go nie rób. Z taką wiedzą nic Ci nie wyjdzie, szkoda czasu.

To wszystko musisz ty napisać i dodać na server.

giphy.gif

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngCargo. musisz od razu krytykować? 

On nie krytykuje, mówi prawdę niestety.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze mówiąc, to tutaj nie potrzeba znajomości C++, ale znajomości gry i schematu działania różnych jej funkcji. Jeśli nie masz pojęcia jak dodać transformację do gry (a jest to jedna z prostszych rzeczy), to sobie odpuść. W programowaniu liczy się pomysł i innowacyjne rozwiązania, nikt nie napisze Ci poradnika "jak napisać serwer".

Opublikowano

Czego go krytykujecie ? Czy to jest odpowiedź na pytanie autora tematu ? Raczej nie. Więc odpowiadajcie i pomagajcie w miare możliwości a nie go odrazu za przeproszeniem "Krytykujecie". Może sobie serwer robi dla siebie lub przyjaciół. Według mnie odrazu powinne takie posty być uznawane za spam.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...