Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać Techisem?

Majzur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem nowym graczem (14lvl). Dzisiaj gralem sobie Techiesem. 2 normale i 4 rankedy (2 solo, 2 druzynowo). Wszystko wygralem, w 5 grach mialem duzy wplyw na gre. Czy warto nim grac/mainowac go? Uwazam go za swietna postac, jest dobra we wszystkich etapach gry. No moze w baaardzo poznym late gamie odstaje trochę. Co Wy o tym sądzicie? Jakie sa jego +|-?

Opublikowano

Czy ja wiem czy mainowac, odradzam. Na niskich poziomach (jak na przykład 14) ludzie jeszcze nie znają tak dobrze postaci jak ci wyzej. Techiesa łatwo skontrować, wystarczy nie wchodzić w boczne alejki. :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Gralem z kolegami rankedy. Oni maja po 50 i 58 Lvl. Czyli w enemy team tez pewnie byli ludzie z podobnymi lvlami a szlo mi całkiem dobrze ;-)

Opublikowano

Gralem z kolegami rankedy. Oni maja po 50 i 58 Lvl. Czyli w enemy team tez pewnie byli ludzie z podobnymi lvlami a szlo mi całkiem dobrze ;-)

Zalezy zalezy, jest to dosyc nowa postac. Ja rzadko ja widze w grach a jak juz jest to supporty kupuja Sentry czy Gem na miny.

Co do plusow itd. Bardzo dobry pusher

61093c6efb.png

Opublikowano

Jeżeli Techies to tylko drużynowo, bo wtedy łatwiej jest sprowokować wroga i twój sojusznik przyciągnie go do twojej pułapki i będzie kill. 

Legenda
Opublikowano

Co z tego, że wy macie po te 50lv. Ja robiąc smurfa, 1lv mam większego skilla zapewne od was. Poziom profilu nie jest żadnym wyznacznikiem umiejętności. Co to Techiesa to odradzam, ponieważ jest go bardzo łatwo skontrować, nie wymaga skilla, więc po co ma być mainem. Jak szukasz swojej postaci to poćwicz takie postaci jak Shadow Fiend, Puck, Earth Spirit.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...