Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Game.

Resp został zwiększony i jest krótszy, więc nawet czuć jakby leciało 4x szybciej niż na Metin2pl.

Truta leci z ripera.

Game.

Opublikowano

exp x4/5 i wierz mi że zagra więcej osób niż teraz :) Prezka bardzo mnie zachęciła ale jakbym chciał zagrać na x2 poszedłbym na sg. gdzie mam pewność że nie padnie on nigdy

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

By na takim serwerze było sporo graczy, potrzeba bardzo sporej reklamy oraz zaufania administracja jak was nie znam, więc zaufania nie mam gdyż nie wiem czy postawiliście serwer na dłużej czy tylko na tyg i potem go zamknięcie, reklamy także dużej nie ma i jest strasznie mała aktywność i zapewne ilość graczy też. No ale powodzenia ;) 

xD 

Opublikowano

Exp został zwiększony!

Teraz wynosi on x4.

Up.

Nie znasz mnie, nie wiesz jak to będzie i tak z góry zakłada duża ilość osób, że padnie albo po prostu adminów nie znam, więc nie gram.

Czasami wydaje mi się, że można dać szanse  <3

Opublikowano

Raczej nie zagram, jak dla mnie żeby stawiać serwer hard (które bardzo osobiście lubię) trzeba mieć dużą reklamę i poważnych ludzi w teamie.

Mało misji, tylko 30 fabularnych na 105lvli? Eq na start +2? Napiszcie w prezce że hard bo z mediuma to tu nic nie widzę.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Raczej nie zagram, jak dla mnie żeby stawiać serwer hard (które bardzo osobiście lubię) trzeba mieć dużą reklamę i poważnych ludzi w teamie.

Mało misji, tylko 30 fabularnych na 105lvli? Eq na start +2? Napiszcie w prezce że hard bo z mediuma to tu nic nie widzę.

U handlarza eq +5 po 10k yang. Tajemnicza Szkatułka średnio dropi co 2 spoty, a z niej bardzo dobre przedmioty.

Jak uważasz, trochę smutno :ninja:

Opublikowano

Tak medale dropią z małp.

0.5% z każdej małpy, czyli tak z 5-10 spotów 1 medal bez problemu.

Medale jeszcze dropią z metinów w lochach małp i tam jest spory drop, bodajże 75% na 1 medal.

Opublikowano

logo.png

Zorganizowaliśmy Konkurs na Facebook!

Wygraj SM, które ułatwią Ci grę na Serwerze

MetinI9.pl

Treść:

Konkurs SM na start!
Polega on na wylosowaniu 3 osób, które otrzymają poszczególną ilość SM.

1. Miejsce-->150SM
2. Miejsce-->100SM
3. Miejsce-->50SM

Wystarczy udostępnić ten post, polubić oraz napisać w komentarzu "gotowe"!

Czas Trwania Konkursu:12H
Pozdrawiam,
Team MetinI9

Opublikowano

Gracz Animek gra  na wh(chwali sie tym) i obraża graczy i mimo tego [GA] nic z tym nie robi a wie o tym!

429731419705665135911.png

Spokojnie, jest zbanowany;] Po prostu go nie wywaliłem  <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...