Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] Pontiac Solstice GXP i Lamborghini Murcielago LP 640

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej, potrzeba mi części i tych ze skill workshopu, takie najoptymalniejsze (Pontiac na normalne wyścigi, Murcielago na dragi).

PS. Czy Pontiaca Solstice GXP nie można już kupić? bo patrzyłem w sklepie i jest tylko ten lepszy z klasy C...

Sorka za chaos, ale pisane na szybko :)

Opublikowano

CZĘŚCI
Pontiac Solstice GXP
Silnik: Czerwony
Turbo: Żółte / Niebieskie
Skrzynia: Żółta
Zawieszenie: Niebieskie
Hamulce: Czerwone / Niebieskie
Opony: Żółte

Setup na dragi
Silnik: Zielony
Turbo: Zielone
Skrzynia: Zielona
Zawieszenie: Czerwone
Hamulce: Czerwone
Opony: Czerwone

SKILLE

Na dragi
2x "Start"
3x "Dobrze naoliwiona maszyna"

Na wyścigi:
2x Wydłużenie perfekcyjnego startu (tak, żeby wymaksować)
1x Moc nitro
1x Czas trwania nitro
1x Odnowienie nitro

--

Pontiaca Solstice GXP już nie ma za IGC, ponieważ został wycofany w rotacji IGC :)

-

@TheVolume

W tym samym momencie, co napisałeś posta, kliknąłem zapisz zmiany (zauważyłem ten sam błąd) :p

f

Opublikowano

CZĘŚCI

Pontiac Solstice GXP

Lamborghini Murcielago LP640

Silnik: Zielony

Turbo: Żółte / Zielone

Skrzynia: Niebieska

Zawieszenie: Zielone

Hamulce: Żółte

Opony: Żółte / Czerwone

SKILLE

Na dragi

2x "Start"

3x "Dobrze naoliwiona maszyna"

Na wyścigi:

2x Wydłużenie perfekcyjnego startu (tak, żeby wymaksować)

1x Moc nitro

1x Czas trwania nitro

1x Odnowienie nitro

--

Pontiaca Solstice GXP już nie ma za IGC, ponieważ został wycofany w rotacji IGC :)

Autor prosił o setup do Lambo pod dragi :)

Silnik, doładowanie, przekładnia: Zielone

Zawieszenie, hamulce, opony: Czerwone

HB5fLf7.png

Opublikowano

dziękuję :)

A może mi ktoś powiedzieć jak włączyć polski język, bo mi tu po polsku skille napisaliście a w gimbazie takich fraz po anglisku nie uczą :D

Opublikowano

Jeszcze jedno, może głupie pytanie, ale jak wymontować skille? Bo jak chce wywalić, to pisze ze można użyć po wymontowaniu, a ja nwm jak to zrobić

Opublikowano

Po prostu przeciągasz na prawo i naciśnij "OK"

Komunikat jest z treścią, że nie można użyć skilla po wymontowaniu (po prostu znika).

f

Opublikowano

A jeszcze jedno mam pytanko xD
Jakie są takie wzorowe części do Pontiaca? (kolor, firma, gwiazdki itd.)? Do C oczywiście :)

Opublikowano

Kolega @Azetek. podał najlepsze części do Pontiaca GXP:

CZĘŚCI
Pontiac Solstice GXP

...

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Popatrz kolego na górze co napisałem... Czy "Silnik: Czerwony" zawiera informacje o firme i ilości gwiazdek danej części? Ja mówie o konkretnych częściach np:

Silnik: Nova-T, seria uliczna (1 gwiazdka), kolor czerwony, ew. jeszcze: max.speed +4%, przysp. +3%, ster. +0%

Coś takiego miałem na myśli :) Jeśli ktoś zna oczywiście

Opublikowano

Popatrz kolego na górze co napisałem... Czy "Silnik: Czerwony" zawiera informacje o firme i ilości gwiazdek danej części? Ja mówie o konkretnych częściach np:

Silnik: Nova-T, seria uliczna (1 gwiazdka), kolor czerwony, ew. jeszcze: max.speed +4%, przysp. +3%, ster. +0%

Coś takiego miałem na myśli :) Jeśli ktoś zna oczywiście

I tak będziesz musiał sam kombinować. Nikt nie poda ci dokładnych części, bo to bez sensu.

f

Opublikowano

@Azetek.

To ma sens, jak nie masz co odpowiedzieć, to nie odpowiadaj, bo szukam kogoś, kto zna najlepszą kombinacje, do której mogę dążyć, lub jeśli mam możliwość, od razu ją złożyć.

Opublikowano

[...] zna najlepszą kombinacje, do której mogę dążyć, lub jeśli mam możliwość, od razu ją złożyć

Najlepsza kombinacja:

CZĘŚCI

Pontiac Solstice GXP

Części dobierasz, kombinując, w taki sposób, żeby uzyskać dany overall.

f

Opublikowano

O boszeeeee... Ludzie wy umiecie czytać? Jak nie odpowiadacie na pytanie które zadałem, to wgl nie odpowiadajcie... Wciąż czekam na inteligentną odp. (NA TEMAT). Mam nadzieje, że TheVolume mi odpowie, bo wydaje mi się najbardziej ogarnięty...

Opublikowano

O boszeeeee... Ludzie wy umiecie czytać? Jak nie odpowiadacie na pytanie które zadałem, to wgl nie odpowiadajcie... Wciąż czekam na inteligentną odp. (NA TEMAT). Mam nadzieje, że TheVolume mi odpowie, bo wydaje mi się najbardziej ogarnięty...

Tia...

Tylko, że on ma takie same zdanie jak ja :P

*le stara wiadomość*

2921414197089221012418.png

Poza tym moje posty na temat. 

Ponadto upominam cię, żebyś się trochę opanował, bo nie chcę tutaj flamewaru.

f

Opublikowano

Dobra, poszukam gdzie indziej...

#6 icon_share.png
Napisany 24 kwiecień 2014 - 19:43

It's more than just a race...

• photo-thumb-291096.png?_r=1416041404
  • Moderator Need For Speed World
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 5134 postów
  • Gadu Gadu:48515016

9-AwardImgIcon-1361138078.png44-AwardImgIcon-1411769678.png29-AwardImgIcon-1404680460.png20-AwardImgIcon-1402669521.png8-AwardImgIcon-1361138012.png16-AwardImgIcon-1380301454.png10-AwardImgIcon-1361138042.png
✓  Najlepsza odpowiedź

Kl282, w 24 Kwi 2014 - 19:24, powiedział:snapback.png

Co mi takim setupie to poproszę o podanie gwiazdek itd

A proszę bardzo  ;)

Silnik: Richer (czerwony) wyścigowy (**) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Doładowanie: Amerikon Speedsystems (żółte) uliczne (*) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Przekładnia: Amerikon Speedsystems (żółta) uliczna (*) pomarańczowa czcionka (trzeci poziom tuningu)

Zawieszenie: Kestrel (niebieskie) wyścigowe (**) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Hamulce: Richer (czerwone) wyścigowe (**) szara czcionka (pierwszy poziom tuningu)

Opony: Medion (żółte) profesjonalne (***) niebieska czcionka (drugi poziom tuningu)

Need For Speed World Lineage 2 |

MPC Racing Team Lider | MPC News Redaktor Metin2 | Lider Redakcji NFSW |

•  

Jak krzywo to sorka, ale tego nie ogarniam trochę... Poszukałem w necie i prosze co mi wyskoczyło...

Jak coś to tu masz link: http://www.mpcforum.pl/topic/1193763-czesci-pontiac-solstice-gxp/

Opublikowano

Obczajałem ten setup do murciela i tak sobie paczam a tu pisze że zawieszenie, hamulce i opony maja być czerwone... i teraz może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na dragi mamy dawać coś co poprawia prowadzenie? (ja nie kwestionuje, pytam się z ciekawości, bo się na tym nie znam).

Opublikowano

Obczajałem ten setup do murciela i tak sobie paczam a tu pisze że zawieszenie, hamulce i opony maja być czerwone... i teraz może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na dragi mamy dawać coś co poprawia prowadzenie? (ja nie kwestionuje, pytam się z ciekawości, bo się na tym nie znam).

Ponieważ setup "trzy zielone, trzy czerwone" gwarantuje najwyższy overall pojazdu. W wyścigu typu "drag" tylko to się liczy.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...