Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][DISS]True vs ZnowuJa

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie  <3

Więęec ..

Prawda jest taka, że się w ogóle nie starasz,
Ja robię aktualizacje, Ty się wiecznie opierdalasz.
Wielki z Ciebie Warszawiak, wielki z Ciebie miastowy,
Przecież gdyby nie dreikon leżałbyś pod mostem goły.
Jesteś niby kozaczek, a wiecznie chodzisz zamulony,
Skleroza nie boli, dedyk znów nie opłacony.
Wciąż chwalisz się swoimi nowymi projektami,
Szkoda tylko kochany, że każdy jest do bani.
Wieczny płacz, nie masz na cole, szluga, czy redbula,
Normalnie cały Patryk Daniel, zwykła cebula.
I bardzo fajnie, że do mnie na wieś przyjechałeś,
Ale w tym szaliku legi gorzej niż Endymion wyglądałeś.
Lekarze już dawno zdiagnozowali Twoją chorobę:
"Tak jak myślałem, niedojebanie mózgowe".
I chodź mocno p******e internetowe dissowanie,
Z Tobą beef to naprawdę nie jest misiu wyzwanie.

pIOuQ29.png

Opublikowano
No to lecimy z beką  xD

Pięc palców u ręki chodź jednym Cie pokonam, jesteś taki cienki że pokonam Cie na slowa,

Opowiadaj co tam na wsi,czy krówki wydoiłeś,czy znów na Dreikonie kogoś opier*oliłeś?

Dreikon twoim dzieckiem...ha...Bardzo śmieszne, lepiej idź opowiadaj te kawały kolegom z Wiejskiej,

A no tak zapomniałem bo prawda jest taka, azoom kolegami nawet nazywa już swego ptaka,

Co tam dziś planujesz?Wykopałeś sobie grób?Czy planujesz nic nie mówić i schować się pod stół?

Może lepiej tam zostań, ta...to twoje miejsce,a metina Patryczku już się nie tykaj więcej,

Mnie nazywasz złym sponsorem?To już zabawne, lepiej uważaj na słowa bo skończysz marnie,

Azoom znów ma problem, trzeba wołać GordOnixa, bo bez niego jesteś jak mięka p***a,

Bugi na dreikonie?Nie...Nic z tych rzeczy,azoom znów się najebał radlerem,i to cała postać rzeczy,

Mój przyjazd do Ciebie to była tylko formalność, chociaż zamek w kiblu mógłbyś troszkę ogarnąć,

Twoje pojęcie o rapie jest równe zeru, lecz azoom nadal myśli że chada jest w więzieniu,

Przypomnij mi Patryku co tam chciałeś na mikołajki?Płyte Kaena czy różowe majtki?

Chodź tym razem mam dla Ciebie coś innego, nie próbój skakać do starszych "kolego" , 

Bo jesteś gimbusem i taka jest prawda, nawet Anzelm miał z Ciebie beke od dawna,

Chap Cię zjadł,Arleta Cię rzuciła,GordOnix Cię ośmieszył,A ja Cie dobijam,

Bo to ostatni wers napisany w Twoją stronę, lecz w razie czego pamiętaj #JaPomogę

Opublikowano

Twoje pojęcie o rapie jest równe zeru

Napisales to tak jakby Twoje bylo jakiekolwiek, ten hasz na koncu to tak naprawde nie jest hasz, ale pomine to. Pomyliliscie dzialy chyba, to nie Metin2. Ogolnie slabo w c**j, oddam glos na tego pierwszego, bo chociaz normalnie linijki sa ulozone

ale jądro, jak juz to mniej c**jowo

Opublikowano

Napisales to tak jakby Twoje bylo jakiekolwiek, ten hasz na koncu to tak naprawde nie jest hasz, ale pomine to. Pomyliliscie dzialy chyba, to nie Metin2. Ogolnie slabo w c**j, oddam glos na tego pierwszego, bo chociaz normalnie linijki sa ulozone

To nie rap scena, tylko luźne pojedynki "mistrzu". Nie gadaj, bo sam jesteś zerowy ;)

Opublikowano

Mordko wybacz ale to są luźne pojedynki których my bynajmniej nie bierzemy na serio tylko dla tzw.beki.

Pisaliśmy to z Azoomem, każdy po 30 minut więc na prawdę nikt do tego większej reki nie przykładał dlatego wyluuuzuj :)

@down

A czy tu się pogrążać że pisało się kilka wersów 30minut które mają być 4fun?

Błagam Cie, daruj sobie raperze i swoimi umiejętnościami chwal gdzie indziej :)

Opublikowano

arjelo, dalej szczekasz ze swoimi umiejetnosciami? Pewnie sie cieszysz, ze masz lajki od uzytkownikow ktorym napisalem, ze sa slabi.

True, mowisz wyluzuj, ale czy ja sie gdzies w swojej wypowiedzi spinam? Sam sie pograzasz mowiac, ze takie cos napisales w 30 minut xD 

Opublikowano

arjelo, dalej szczekasz ze swoimi umiejetnosciami? Pewnie sie cieszysz, ze masz lajki od uzytkownikow ktorym napisalem, ze sa slabi.

True, mowisz wyluzuj, ale czy ja sie gdzies w swojej wypowiedzi spinam? Sam sie pograzasz mowiac, ze takie cos napisales w 30 minut xD

Swoje udowodniłem, ale skoro twoim zdaniem większość jest słabsza :O

Opublikowano

Większość z Was dostała po 5 pkt za offtopic. 

Nie prowadzimy dyskusji w temacie ... zapamiętajcie na przyszłość .

@@ Top .

Głos oddaję na ZnowuJa  wydaję mi się, że tekst jest bardziej dopracowany ;) 

Tekst przeciwnika ciężko się czyta... 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Głosuję na ZnowuJa, ponieważ jakoś bardziej się przyłożył do tekstu. I dlatego wydaje mi się, że on powinien wygrać.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...