Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkladka i mysz do gier

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie :P

Jaka podkladka do myszy laserowej i optycznej? Polecicie jakies myszy optyczne i laserowe do 80 zl? I podkladke do 40 zl ? I jaka wielkosc podkladki, ja obecnie uzywam myszki 1000 DPI, i taniej podkladki za 5 zl. Na mojej wczesniejszej gralo mi sie wysmienicie - 1600 DPI i ta sama tania podkladka. Czekam na propozycje

Opublikowano

Z podkładek polecam Ci "Steelseries Qck". Podkładka jest wykonana z materiału bardzo dobrej jakości oraz pasuje do każdej myszki.

Koszt: 30-40 zł

Opublikowano

tu masz fajny zestaw http://allegro.pl/mysz-a4tech-bloody-tl8-terminator-podkladka-24h-i4835803272.html

mysz jak na swoją cene jest dobrej jakości, ma przyzwoity sensor i dość oryginalny wygląd

gratis podkładka, ale jak chcesz możesz kupić osobno, podkładkę weź jakąś steelseries albo a4tech

//ewentualnie logitech - http://allegro.pl/mysz-gamingowa-logitech-g100s-2500dpi-2ms-teflon-i4911338768.html

miałem kilka mysz logitecha i są świetne, w dodatku mają bardzo dobre wsparcie klienta. Wytarły ci się ślizgacze? - nie ma problemu, wyślą ci nowe za darmo. Zepsuła się myszka? Nie ma problemu, przyślij ją z fakturą i ci naprawią.

Opublikowano

Refresh

A odpowiecie na pytanie: jaka podkladka do myszy laserowej i optycznej? Cos czytalem ze optycznej wystarczy tania podkladka za 5 zl lub... kartka a do laserowej materialowa. Czy tak jest? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...