Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stracone itemki. Pytanie

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj wydarzyła się bardzo dziwna sytuacja u mnie na koncie Steam. Otóż robiłem sobie formata, potem chciałem se zagrać w cska, wbijam, dołączam do gry, patrze, a tu nie ma mojego skina do AWP. Patrzę - nie ma żadnego skina. Wbijam w historie wymian. A tu niby wymieniałem się z jakimś gostkiem, 1 raz widzę nick. Padłem ofiarą oszusta, pewnie te steam stealer, czy jakoś tak. Idzie to jakoś odzyskać teraz? Napisać do supportu, czy cuś?

Opublikowano

Pisz do supportu, że straciłeś przedmioty. Część użytkowników odzyskuje w ten sposób przedmioty.

Pamiętaj też, aby zraportować tego złodzieja.

A w wiadomości do supportu załącz screen z wymianą.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie, bo powiedzą, że straciłeś z "własnej głupoty" czyli pobierałeś jakieś item generatory, knife dropy itp. Tyle osób scamuje i itemów ludzie nie odzyskują. Z resztą pewnie te itemy już sprzedał :D

Zawsze możesz spróbować, lecz szansa jest mała i długo poczekasz zanim odpiszą xDD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie, bo powiedzą, że straciłeś z "własnej głupoty" czyli pobierałeś jakieś item generatory, knife dropy itp. Tyle osób scamuje i itemów ludzie nie odzyskują. Z resztą pewnie te itemy już sprzedał :D

Super, ale nic nie ściągałem, ani nie wchodziłem w żadne linki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...