Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty do gry przeglądarkowej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc, prowadze obecnie że tak powiem priv gladiatusa, który chcem aby odchodził jak najbardziej od tej nazwy, no ale cóż, trzeba dac dobre pomysły graczą aby zostali  mojej grze, niedługo w styczniu chcem dodac pakiet poprawek graficznych jak i nowe funkcje, takie jak były na czao.pl , nie chcem gotowego skryptu, lecz jakąś pomoc od czego zacząc itp

interesuje mnie napisanie skryptu :

*Bank

*Dom Aukcyjny

Czy istnieją ewentualnie jakieś poradniki ? , szukam rozglądam lecz nie moge znaleśc,

Gra jak narazie do aktualizacji wygląda tak :

jeżeli nie weszło do dałem w załączniku, za pomoc daj te jakieś lubie to i najlepszą odpowiedz , zależy mi poprostu aby dac graczą coś więcej niż poprostu marny klon, którym jeszcze musze to nazywac :P

nie udaje się wgrac wiec zapraszam na strone facebookową, tam są przedstawione zdjęcia :

http://facebook.com/pages/Waleczninet-Nowa-Gra-Online/637197133058184

Opublikowano

Wg mnie to najpierw powinieneś nauczyć się poprawnie pisać po polsku. To 'chcem' mnie rozpierdala....

Poradniki? Proponuję najpierw zrozumieć obecny kod, bank i dom aukcyjny można bez problemu przedstawić w formie mini projektu - czyli jak to powinno wyglądać, jak działać, jak powinno się zachować w określonych sytuacjach. Ale co z tego, skoro nie będziesz potrafił z tym nic zrobić...

Więc:

1 - słownik jęz. polskiego

2 - książka o podstawach programowania

3 - książka o php

Tylko (i aż) tyle, i tak wymiękniesz na punkcie nr 2.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Hm... Nie koniecznie musi to być książka, czytając w sieci poradniki spokojnie możesz się nauczyć PHP. Pamiętaj, że to nie są regułki, które mają być wbite na pamięć do głowy. Jeżeli naprawdę chcesz nauczyć się tworzyć aplikacje webowe to dasz radę.

Opublikowano

Wg mnie to najpierw powinieneś nauczyć się poprawnie pisać po polsku. To 'chcem' mnie rozpierdala....

Poradniki? Proponuję najpierw zrozumieć obecny kod, bank i dom aukcyjny można bez problemu przedstawić w formie mini projektu - czyli jak to powinno wyglądać, jak działać, jak powinno się zachować w określonych sytuacjach. Ale co z tego, skoro nie będziesz potrafił z tym nic zrobić...

Więc:

1 - słownik jęz. polskiego

2 - książka o podstawach programowania

3 - książka o php

Tylko (i aż) tyle, i tak wymiękniesz na punkcie nr 2.

hahah, jeden błąd nie czyni odrazu że ktoś nie umie jęz.polskiego :))

Akurat ten post pisałem z telefonu i ciężko ogarnąc cały tekst gdy się pisze na smartfonie :)

dlaczego odrazu piszesz że polegne na podstawach ? akurat owe znam, tylko ten temat zakładam po to pytając się czy są poradniki do stworzenia tych skryptów, bo sporo by pomogły, jeżeli nie ma to sam napisze :))

ale wolałbym miec chociaż małą ściągawke

Opublikowano

Napisz sobie na kartce jak to powinno działć, to wtedy będziesz miał ściągawke.

Opublikowano

@gks0770 to nie tylko jeden błąd, ten był najbardziej rażący. Wiesz, ja tez mam telefon, ludzie ogólnie mają telefony i z nich piszą, więc to marne wytłumaczenie. Skoro tak ci ciężko ogarnąć tekst w języku ojczystym to ty sobie odpuść programowanie, może zwyczajnie jesteś za głupi?

Skoro znasz te 'owe podstawy' to po co ci jakikolwiek poradnik? Robisz sobie projekt na kartce i potem wszystko kodujesz.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...